Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Plaza Posta
Groningen, Nederland

Plaza Posta

Plaza Posta ligt een half uur ten zuidwesten van Groningen. Het is een allesomvattend activiteitencentrum dat geschikt is voor groepen van alle thema's en groottes, of het nu gaat om familie- of werkevenementen. Met meer dan een dozijn programma's, van escape-games en bowlen tot buitentochten, het is helemaal aan jouw definitie van plezier. Voor de essentiële hapjes en drankjes biedt het historische restaurant De Postwagen een verscheidenheid aan opties, waaronder high tea, buffetten en barbecue. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de openingstijden en beschikbaarheid, inclusief die van het restaurant, aangezien deze onderhevig kunnen zijn aan grote groepsreserveringen.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Boottocht naar Vinga
Göteborg, Zweden

Boottocht naar Vinga

Stap aan boord van een boot voor een tocht naar de meest westelijke buitenpost van Göteborg: de vuurtoren van Vinga. Het prachtige eiland biedt een unieke natuurlijke omgeving met fantastische wateren om te zwemmen. De Zweedse zanger en componist Evert Taube groeide hier op toen zijn vader vanaf 1890 vuurtorenwachter was. Tegenwoordig is hun huis een museum en kun je deelnemen aan een rondleiding voor een fascinerende blik in het leven van het begin van de 19e eeuw.
Lees meer
L'Isle-sur-la-Sorgue
Provence, Frankrijk

L'Isle-sur-la-Sorgue

L'Isle-sur-la-Sorgue, bekend als het “Venetië van de Provence”, is een charmant stadje gelegen aan een reeks grachten met leuke winkeltjes, cafés en restaurants. De stad is beroemd om zijn antiekmarkt, die bezoekers van over de hele wereld trekt. De markt vindt plaats op zondag en omvat meer dan 300 antiquairs die alles verkopen, van vintage kleding en meubels tot zeldzame boeken en schilderijen. L'Isle-sur-la-Sorgue herbergt ook verschillende kunstgalerieën en musea, waaronder het Musée du Papier, dat de geschiedenis van de papierproductie in de regio verkent. Bezoekers van L'Isle-sur-la-Sorgue kunnen ook genieten van buitenactiviteiten zoals kajakken en wandelen, en van het verkennen van de nabijgelegen lavendelvelden en wijngaarden.
Lees meer
Celestial Vault
Den Haag, Nederland

Celestial Vault

In 1996 ontwierp de Amerikaanse kunstenaar James Turrell de Celestial Vault om de lucht in al zijn glorie te laten zien met behulp van een innovatieve astronomische optische illusie. In het midden van deze met gras begroeide kunstmatige krater staat een stenen bank waarop bezoekers kunnen liggen om de lucht als een gebogen koepel te observeren, waarbij de nadruk wordt gelegd op de manier waarop licht invloed heeft op hoe we dingen waarnemen en die mensen uitnodigt om hun eigen waarnemingen uit te dagen.
Lees meer
Aeroseum
Göteborg, Zweden

Aeroseum

Verken één van de meest geheime defensiefaciliteiten van de Koude Oorlog, gevestigd in een ondergrondse hangar uit de jaren 50, 30 meter onder het rotsoppervlak. Aeroseum is een ontdekkingscentrum voor de luchtvaart vol fascinerende ervaringen voor mensen van alle leeftijden. Bezoekers kunnen de ondergrondse hangar van 22.000 vierkante meter verkennen, ervaren en er mee experimenteren. Exposities omvatten gevechtsvliegtuigen van Draken en Viggen, burgervliegtuigen, helikopters, motoren en meer.
Lees meer