Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wijnproeverij op het Toscaanse platteland
Florence, Italië

Wijnproeverij op het Toscaanse platteland

De Chianti regio is één van 's werelds beroemdste wijndistricten en Florence ligt precies in het centrum van dit gebied. Het landschap is uniek, met groene heuvels en wijngaarden naast olijfboomgaarden en cipressen. Het is zo'n mooi landschap dat veel internationaal bekende regisseurs hun films hier hebben opgenomen. En één van de beste manieren om de regio te verkennen, is door een wijnproeverij te boeken. Je bezoekt twee eersteklas Chianti wijnhuizen, waar je verschillende soorten wijnen proeft. Dit gaat samen met olijfolie en Toscaanse specialiteiten zoals kaas, salami, gezouten ham en bruschetta. Een must voor elke wijnliefhebber.
Bookable
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Nationaal museum van het Koninklijk Paleis
Pisa, Italië

Nationaal museum van het Koninklijk Paleis

Het Koninklijk Paleis werd gebouwd in opdracht van het Huis van Medici aan het einde van de 16e eeuw en werd in 1989 het Nationaal Museum. Tegenwoordig herbergt het talrijke schilderijen, beeldhouwwerken, wandtapijten en decoratieve kunstwerken die eigendom zijn van de rechtbanken van het stadsbestuur, zoals de Medici, Lorena en Savoia, evenals enkele privécollecties. Het gebouw heeft nog steeds de uitstraling van een aristocratische woning, met inrichting en meubilair uit de 17e tot 19e eeuw.
Lees meer
Griffith Park
Los Angeles, Californië

Griffith Park

Griffith Park, verspreid over 1.618 hectare, is het grootste stadspark in de Verenigde Staten en werd gebruikt als decor voor verschillende films, waaronder “Batman” en “Jurassic Park”. Het herbergt het Griffith Park Observatory en de Los Angeles Zoo. In het park bevinden zich ook het Autry Museum of Western Heritage en het Travel Town Transportation Museum. Vijftig kilometer aan pittoreske wandelpaden en zwemmen, fietsen en paardrijden zorgen voor iets voor elk wat wils. Griffith Park is ook de thuisbasis van het Hollywood Sign, op Mt. Lee.
Bookable
Lees meer
Wellington Museum
Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington Museum

Ontdek de rijke sociale en culturele geschiedenis van Wellington in dit museum, gevestigd in een opmerkelijk erfgoedgebouw uit 1892. Ontdek de collectie van meer dan 95.000 voorwerpen, neem deel aan interactieve tentoonstellingen en bekijk films op een groot bioscoopscherm dat zich uitstrekt over drie verdiepingen. Het museum viert het maritieme erfgoed van de stad, de vroege Māori en de Europese nederzetting en haar groei als hoofdstad van Nieuw-Zeeland gedurende 150 jaar en blaast de verhalen van Wellington tot leven.
Lees meer