Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Paradise Jet Boating
Gold Coast, Australië

Paradise Jet Boating

Deze leuke avontuurlijke activiteit aan de Gold Coast neemt je mee op een jetbootcruise die is vergeleken met een achtbaanrit of een rit met een rallyauto, maar dan op het water! Dit avontuur omvat hoge snelheid, volledige 360° spins, adembenemende landschappen en bezienswaardigheden. Boekingskantoor Shop K5, Centro Surfers Paradise, Cavill Mall, Surfers Paradise Queensland Vertrekpunt Shop 7B, Mariners Cove Marina 60 Seaworld Drive, Main Beach Queensland
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
La Boca
Buenos Aires, Argentinië

La Boca

Hoewel het ooit een drukke scheepswerf was waar Europese immigranten zich vestigden nadat ze op zoek waren naar werk, heeft deze kleurrijke en levendige buurt zich ontwikkeld tot een modieus centrum voor trendy galerijen en boetieks. Toeristen komen hier samen om een foto te maken van de kleurrijke Caminito, waar geverfde metalen hutjes het verleden van de streek weerspiegelen, en om een bezoek te brengen aan één van de meest legendarische voetbalstadions.
Lees meer
Madame Tussauds Sydney
Sydney, Australië

Madame Tussauds Sydney

Bekijk meer dan 75 van 's werelds meest iconische beroemdheden en de eigen sterren van Australië van dichtbij. Beroemdheden die te zien zijn, zijn onder meer Lady Gaga, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Kylie Mingoue, Michael Hutchence, Jimmy Barnes, Mark Webber, Nicole Kidman, Brad Pitt en Angelina Jolie en nog veel meer, samen met fascinerende feiten over elke ster. Loop over de rode loper en geniet van de unieke sfeer van glamour, roem en geschiedenis in Madame Tussauds Sydney en ga op een interactieve reis door de wereld van muziek, sport, cultuur, film en nog veel meer.
Bookable
Lees meer