Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agia Napa
Cyprus, Cyprus

Agia Napa

Ooit slaperige vissersdorpjes, de prachtige stranden met fijn wit zand van Agia Napa en Protaras, en het kustgebied van Paralimni met zijn honderden windmolens, bruisen tegenwoordig van het leven. Dit gebied staat gezamenlijk bekend als de Kokkinochoria, “dorpen met rode grond”, vanwege de rijke rode aarde waarop de beroemde aardappelen van Cyprus worden geteeld. Cultuurliefhebbers kunnen de middeleeuwse kerken bezoeken die te vinden zijn in dorpen zoals Sotira of een bezoek brengen aan de volkskunstmusea met landelijke kunstvoorwerpen in Deryneia en Avgorou. Kinderen zullen dol zijn op het Marine Life museum of het nieuwe zeemuseum “Thalassa” in Agia Napa, dat een verbazingwekkende replica heeft van een 4e-eeuws handelsschip dat voor de kust van Kyrenia is gezonken. Of je kunt langsgaan bij de kleine riviermonding, bij de lokale bevolking bekend als Potamos, en kijken hoe de vissersboten hun vangst in hun veelkleurige manden binnenhalen. Breng de dag door met zonnebaden op het strand, zwem in warm turkoois water of maak een korte cruise langs de kust. Enkele van de beste snorkel- en duikplekken bevinden zich op Cape Gkreko, het nationale bospark, met zijn afgelegen baaien en rotspartijen, indrukwekkende uitzichten op de kliffen en zeegrotten. Dineer 's avonds in één van de vele restaurants, vooral in de lokale restaurants in Paralimni, of luister naar de nieuwste deuntjes in één van de vele nachtclubs.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Fort Zachary Taylor State Park Beach
Key West, Florida

Fort Zachary Taylor State Park Beach

Fort Zachary Taylor Park beschikt over één van de beroemdste stranden van Key West, gelegen in het park van Fort Zachary Taylor. Met 35 hectare fijn zand kun je genieten van de zon, de tijd nemen om je favoriete boek te lezen en op te kijken naar de schitterende cruiseschepen die de haven binnenkomen en verlaten. Ga zwemmen of snorkelen in het turquoise water. Tegen een kleine vergoeding biedt dit strand ook grillvoorzieningen en toegang tot picknicktafels.
Lees meer
Duval Street
Key West, Florida

Duval Street

Duval is de bekendste en meest bezochte straat in Key West. Het strekt zich uit van kust tot kust, van de Golf van Mexico tot aan de Atlantische Oceaan. Het heeft een veelvoud aan restaurants, pubs en winkelmogelijkheden. Duval Street is niet alleen de thuisbasis van Ernest Hemingway's favoriete pub Sloppy Joe's, maar ook van een rijk nachtleven. Meerdere keren per jaar trekt de straat bezoekers aan om deel te nemen aan diverse festivals die kunst, levensstijl, geschiedenis en cultuur vieren.
Lees meer
Skånes Dansteater
Malmö, Zweden

Skånes Dansteater

Het lichaam verwoordt wat woorden niet kunnen. Skånes Dansteater is het grootste onafhankelijke dansgezelschap van Zweden en biedt geweldige dansvoorstellingen op hun eigen podium aan het westelijke havenfront in Malmö, in de Malmö Opera en op tournee. Ze tonen dans van zowel Zweedse als internationale choreografen. De optredens in de Malmö Opera zijn in samenwerking met het Opera Orchestra. Het theater bevindt zich in het oude havengebied, vlakbij de zee en diverse restaurants.
Lees meer