Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Weitzman National Museum of American Jewish History
Philadelphia, Pennsylvania

Weitzman National Museum of American Jewish History

Het Weitzman National Museum of American Jewish History is het enige museum in de VS dat uitsluitend is gewijd aan het verkennen en interpreteren van de Amerikaans-Joodse ervaring. Het museum wil een diepere band tussen Joden en hun erfgoed bevorderen en mensen van alle achtergronden laten waarderen voor de diversiteit van deze ervaring en de idealen van Amerikaanse vrijheid. Bezoekers kunnen genieten van een schat aan exposities, waaronder meer dan 1.200 artefacten en documenten uit de collectie van het museum, 2.500 afbeeldingen, 30 originele films en 13 interactieve mediadisplays. Enkele van de opmerkelijke artefacten die te zien zijn, zijn onder meer de pijp van Einstein, de piano van Irving Berlin en de eerste camera van Steven Spielberg.
Lees meer
Herinneringscentrum Kamp Westerbork
Groningen, Nederland

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork is een aangrijpende herinnering aan de tragische geschiedenis van meer dan honderdduizend Joden, Sinti en Roma die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd. Het bewaart actief hun verhalen door middel van tentoonstellingen, ooggetuigenlezingen en theatervoorstellingen. Deze plek van reflectie verbindt wreedheden uit het verleden met hedendaagse dilemma's, waarbij de nadruk wordt gelegd op de individuele menselijkheid achter de Holocaust.
Lees meer