Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Capilano hangbrug
Vancouver, Canada

Capilano hangbrug

Het bedrijf dat het Capilano Suspension Bridge Park beheert, zet zich in voor milieubeheer en streeft ernaar een leider te zijn in de toeristenindustrie. Ze proberen de impact op het milieu verder te verminderen dan vereist is door een vergunning of regel van de overheid, natuurlijke hulpbronnen te behouden en duurzaamheid op de lange termijn voor de regio te waarborgen. De Capilano hangbrug is één van de bekendste toeristische attracties in de omgeving. Loop over de zacht wiegende hangbrug 85 meter boven de rivier de Capilano. De brug is oorspronkelijk gebouwd in 1889 en strekt zich bijna 140 meter uit, door de weelderige groene omgeving. Maar de brug is niet het enige wat je in de omgeving kunt zien en doen, want er zijn tal van paden om te verkennen.
Bookable
Lees meer
Agioi Saranta kapel
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Agioi Saranta kapel

Via de onverharde weg naar het gebied van Agioi Saranta of één van de natuurpaden kom je de pittoreske kapel van Agioi Saranta tegen. Het bestaan ervan wordt verraden door het stenen baldakijn op de wilde rotsen, aangezien de kapel zich in een intacte grot bevindt. De veertig stalactieten van de grot hebben een vrome christen aangemoedigd om er een pelgrimsoord van te maken. Naast de pelgrimstocht kunnen bezoekers genieten van het prachtige landschap rondom de kapel.
Lees meer
Grote beurs van Valencia (juli)
Valencia, Spanje

Grote beurs van Valencia (juli)

De hele maand juli is het feest in Valencia. Concerten, openluchtbioscopen, stand-upcomedy, vuurwerkshows, volksdansen, optochten, straatmarkten... het programma van de Gran Fira (Groot Valencia Fair) bevat meer dan 100 evenementen op verschillende locaties in de stad. Mis de Battle of Flowers niet op de laatste zondag, wanneer felgekleurde praalwagens en paardenkoetsen door de stad paraderen, met mannen, vrouwen en kinderen in uitbundige, traditionele kostuums die bloemen in de juichende menigte gooien.
Lees meer