Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Centrale Markt
Alicante, Spanje

Centrale Markt

Dit gebouw bevat enkele modernistische kenmerken en werd tussen 1911 en 1912 onder leiding van Juan Vidal Ramos op het Balmes-plein, waar nog steeds een deel van de 18e-eeuwse muur stond, gebouwd. De Mercado Central bootst met haar rechthoekige vorm de indeling na van een basiliek, met een cirkelvormige appendix aan de zuid-westzijde bedekt met een halfronde koepel genaamd La Rotonda (de rotonde). Het gebouw is opgesplitst in twee verdiepingen, waarvan er één een semi-kelder is vanwege de onregelmatige omliggende straten. De voorkant van het gebouw is ontworpen door Enrique Sánchez Sedeño. Aan het hoofd bevindt zich een indrukwekkende trap omringd door twee opkomende figuren met decoratieve elementen. Op 25 mei 1938 werd de Mercado Central getroffen tijdens de ergste bomaanslag van de stad Alicante tijdens de Spaanse Burgeroorlog, die resulteerde in 300 burgerslachtoffers. De Italiaanse luchtmacht was verantwoordelijk voor die tragedie. Allerlei producten van hoge kwaliteit kunnen worden gekocht op de markt, met name lokale vis en zeevruchten, groenten en fruit, evenals andere typische lokale producten. Dat is de reden waarom de beste restaurants van de stad hun voedsel bij de Mercado Central kopen.
Lees meer
Bicheno Penguin Tour
Tasmanië, Australië

Bicheno Penguin Tour

Zie wilde pinguïns uit de oceaan tevoorschijn komen en ga naar hun slaapplaats in een natuurlijke schuilplaats voor een tocht in het donker. De tour is opgericht door de lokale bevolking om de pinguïnpopulatie te beschermen en laat je dichtbij de pinguïns komen zonder hun nachtelijke reis te verstoren. Dit zijn wilde vogels, dus het aantal pinguïns en de aankomsttijden variëren afhankelijk van de levenscyclus en het weer, met grotere aantallen van 100-125 vogels van september tot januari. Je kunt verwachten dat je tijdens deze tour heel dicht bij een pinguïn komt.
Lees meer
Televisietoren van Tallinn
Tallinn, Estland

Televisietoren van Tallinn

De 314 meter hoge televisietoren van Tallinn, gebouwd voor de Olympische Spelen van 1980 in Moskou en grondig gerenoveerd in 2012, is één van de populairste toeristische attracties van de stad. Naast het panoramische uitzicht vanaf het observatiedek op 170 meter hoogte, worden bezoekers getrakteerd op een rondleiding door de tv-studio en een interactieve tentoonstelling. Liefhebbers van adrenaline moeten de Walk on the Edge-ervaring eens proberen.
Lees meer
Mount Coot-tha
Brisbane, Australië

Mount Coot-tha

Mount Coot-tha is één van de populairste toeristische bestemmingen van Brisbane, maar biedt ook een ontsnapping uit het stadsleven dankzij de 220 hectare aan natuurlijk bushland en inheemse flora en fauna die deel uitmaken van de Mout Coot-tha-reservaat. Bekijk vanaf het observatiedek het adembenemende panorama van Brisbane City tot aan de oceaan bij Moreton Bay. Er zijn ook een handvol bushwalks in de buurt van het uitkijkpunt. De heuvel is bezaaid met picknickplaatsen met gasbarbecues.
Lees meer