Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Victoria & Albert Museum
Londen, Verenigd Koninkrijk

Victoria & Albert Museum

Het Victoria and Albert Museum in Kensington heeft een schitterende collectie design en kunst: van islamitische kunst tot mooie Europese sieraden. Van beroemde aquarellen van kunstenaars zoals John Constable tot iconische modecreaties van Vivienne Westwood. Ontdek de permanente collectie of bezoek één van de wereldberoemde en immer populaire tijdelijke tentoonstellingen van het museum. Kijk uit voor de eigenzinnige Friday Lates-evenementen die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvinden.
Bookable
Lees meer
Birmingham Town Hall
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Birmingham Town Hall

Birmingham Town Hall, ontworpen door Joseph Hansom en ingehuldigd in 1832, is een monumentale concertzaal aan Victoria Square. Tegenwoordig is het een cultureel centrum, samen met de zusterlocatie Symphony Hall, waar je kunt genieten van een divers programma van klassieke concerten, jazz, dance, comedy rock, pop, folk en meer. Als je meer wilt weten over het meest iconische historische gebouw van Birmingham, volg dan de rondleiding door het gebouw en krijg een kijkje achter de schermen.
Lees meer
USS Midway Museum
San Diego, California

USS Midway Museum

Dompel jezelf onder in de authentieke marine-ervaring in het Midway Museum, dat het echte marinevliegdekschip is dat bekend staat als de “stad op zee”. Met meer dan 60 exposities en meer dan 30 vakkundig gerestaureerde vliegtuigen kunnen bezoekers het schip van 69.000 ton verkennen en de indrukwekkende geschiedenis bewonderen. Midway biedt ook een verscheidenheid aan boeiende activiteiten, waaronder vluchtsimulatoren, uitwerpstoelen, rondleidingen over de brug en toegang tot authentieke cockpits. Als extra bonus was de Midway ook de originele filmlocatie voor de iconische film “Top Gun”.
Bookable
Lees meer