Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Olijfolie workshops in Sevilla
Sevilla, Spanje

Olijfolie workshops in Sevilla

De Spaanse provincie Andalusië is één van de grootste olijfolieproducerende regio's ter wereld. Overweeg om deel te nemen aan een workshop of proeverij waarbij de olie centraal staat, en leer meer over de olijventeelt, en kies zelf je aroma en smaakprofiel. Enkele lokale aanbieders zijn: The Olive Oil Workshop www.theoliveoilworkshop.com alexis@theoliveoilworkshop.com +34 687 224 928 Pure Andalusia www.pureandalusia.com info@pureandalusia.com +34 637 531 002
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Botanische tuinen van Durban
Durban, Zuid-Afrika

Botanische tuinen van Durban

De botanische tuinen zijn niet alleen een vleugje groen in Durban, ze zijn de oudste botanische tuin van het continent. Deze stedelijke oase is beroemd om zijn uitgebreide collectie cycaden en orchideeën, en het gaat niet alleen om de flora. De tuinen fungeren ook als culturele hotspot en bieden onderdak aan een scala aan evenementen en concerten. Of je nu in de stemming bent voor een ontspannend kopje thee in de tuin van het hotel of een ontspannen picknick, in deze veelzijdige ruimte zit je goed.
Lees meer
Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw

De huidige stad Agde is de bakermat van onze geschiedenis. De Phociërs vestigden zich hier 2600 jaar geleden in de handelshaven, die toen Agathé Tyché werd genoemd, gevolgd door de Grieken en vervolgens de Romeinen, die hun sporen in de cultuur van onze steden hebben achtergelaten. We zien nu nog kapellen, vestingmolens of kerken en circulaire dorpen uit de middeleeuwen, of tradities, zoals de balsport met tamboerijn of het fantasie-bestiarium van spirituele dieren die nog steeds door onze dorpen dansen. Agde, Pézenas of Montagnac hebben op een wat klassiekere manier een sterke band met middeleeuwse jaarmarkten, de handel en de geschiedenis. De grote Franse schrijver uit de 17e eeuw in wording, Molière, heeft door de straten van Pézenas gedoold, alvorens die van Versailles te betreden. Onze mooie oude architectuur staat fier naast de moderne constructies uit de 20e eeuw, zoals de badplaats Cap d’Agde, die in de jaren 70 is ontstaan.
Lees meer
Wilson’s Wharf
Durban, Zuid-Afrika

Wilson’s Wharf

Het levendige watergebied is een luchtige plek met verschillende aantrekkelijke cafés en goedkope eetgelegenheden, evenals kraampjes met traditionele Zuid-Afrikaanse ambachten en souvenirs. Kom hier om mensen te bekijken en eventueel deel te nemen aan een boottocht langs de kust met één van de verschillende bedrijven die de service aanbieden. Bezoek de nabijgelegen Sugar Terminal om meer te weten te komen over de lokale suikerproductie-industrie.
Lees meer