Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
De Blue Lagoon
Reykjavík, IJsland

De Blue Lagoon

De Blue Lagoon is zonder twijfel de bekendste geothermische spa van IJsland. Het kenmerkende melkblauwe water vormt een schril contrast met de omringende zwarte lavavelden en kruipend grijs mos. De spa bevindt zich in een lavaveld in de buurt van Grindavík en wordt gevoed door water dat wordt gebruikt in de nabijgelegen geothermische energiecentrale Svartsengi. De watertemperatuur blijft het hele jaar door op 39°C, sneeuwval of zonneschijn. De meeste bezoekers maken de spa hun eerste of laatste stop, aangezien deze gunstig gelegen is op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Keflavík (en ongeveer 30 minuten van de hoofdstad). Als je een tour koopt, is het het meest logisch om het bezoek aan de spa te combineren met de Golden Circle dagtrip.
Bookable
Lees meer
Bekijk het noorderlicht van IJsland
Reykjavík, IJsland

Bekijk het noorderlicht van IJsland

Kijken naar het noorderlicht of aurora borealis dat door de lucht danst, staat ongetwijfeld op de bucketlist van de meeste reizigers die IJsland bezoeken. Hoewel er geen garantie is dat je ze tijdens jouw bezoek zult zien, is er met geluk en wat planning een grote kans om dit spectaculaire spektakel te zien. Van eind augustus tot mei kun je het noorderlicht aan de IJslandse hemel zien, maar het hoogseizoen om dit prachtige natuurverschijnsel te aanschouwen is tussen oktober en april.
Bookable
Lees meer
Anzac Hill
Alice Springs, Australië

Anzac Hill

Voor een fantastische eerste glimp van Alice moet je naar dit oorlogsmonument wandelen, vanwaar je ook kunt genieten van de prachtige omgeving van de stad. Dit uitkijkpunt kun je het beste bij zonsopgang of zonsondergang bezoeken, dus begin of eindig je dag goed door hier naar boven te gaan. Dit monument is opgedragen aan het ANZACS (Australian and New Zealand Army Corps) van de Eerste Wereldoorlog. De dageraaddiensten worden elk jaar gehouden op ANZAC-dag, 25 april.
Lees meer