Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa
Marrakesh, Marokko

Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa

Een bezoek aan een hamam is een essentiële ervaring in Marrakesh om lichaam en geest te verjongen. Berbers hebben hun huidverzorgingsrituelen eeuwenlang aangescherpt om hun huid stralend te houden in het barre woestijnklimaat. Geniet van een reinigingssessie met zwarte olijfzeep, haarverzorging en grondig scrubben met scrubhandschoenen. Voor een eersteklas ervaring biedt Royal Mansour de belangrijkste hamam van Marrakesh. Hier komt luxe samen met traditie: je leunt achterover op verwarmd marmer terwijl water uit ingewikkeld ontworpen zilveren emmers over je heen wordt gegoten. Ze gebruiken hoogwaardige Marokkaanse ingrediënten in hun kenmerkende rhassoul-scrub, met een mix van roos, basilicum en andere natuurlijke elementen. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, en vooraf reserveren is een must.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Kau Scenic Byway – De hellingen van Mauna Loa
Big Island, Hawaii

Kau Scenic Byway – De hellingen van Mauna Loa

De Kau Scenic Byway is een 80 kilometer lange lus van oude Hawaïaanse geschiedenis. Geniet van de rijkdom aan natuurwonderen en het zuidelijkste punt van de Verenigde Staten. Lange stukken ongerepte landschappen zorgen voor uitzonderlijke ervaringen langs deze zijweg. Stop bij het Honuapo uitkijkpunt en geniet van één van de meest opmerkelijke uitzichten van Hawaï. De zijweg brengt je naar Punaluu Black Sand Beach, het 1000 jaar oude grottensysteem van Kula Kai Caverns en geeft je majestueuze vergezichten over de lavavelden van Hawaï.
Lees meer
Nationaal museum van het Koninklijk Paleis
Pisa, Italië

Nationaal museum van het Koninklijk Paleis

Het Koninklijk Paleis werd gebouwd in opdracht van het Huis van Medici aan het einde van de 16e eeuw en werd in 1989 het Nationaal Museum. Tegenwoordig herbergt het talrijke schilderijen, beeldhouwwerken, wandtapijten en decoratieve kunstwerken die eigendom zijn van de rechtbanken van het stadsbestuur, zoals de Medici, Lorena en Savoia, evenals enkele privécollecties. Het gebouw heeft nog steeds de uitstraling van een aristocratische woning, met inrichting en meubilair uit de 17e tot 19e eeuw.
Lees meer