Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Surfschool Homegrown
Fuerteventura, Spanje

Surfschool Homegrown

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van surfen met Homegrown, de grootste surfschool op het eiland Fuerteventura. Opgericht in 1995 en gelegen in het hart van Corralejo, biedt deze veelgeprezen school de perfecte gelegenheid om te leren surfen te midden van constante golven en heerlijk weer. Ervaar de beste surfbestemming van het eiland terwijl je op reis gaat om het surfen onder de knie te krijgen in het beste deel van Fuerteventura, waar avontuur en vaardigheden op je wachten.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Tempelberg / Noble Sanctuary
Jeruzalem, Israël

Tempelberg / Noble Sanctuary

In dit hoogland in de oude stad zijn gebedshuizen gevestigd voor Joden (die het de Tempelberg noemen, “Har Habáyit”) en moslims (voor wie de plaats Noble Sanctuary, “Haram esh-Sharif” is genoemd). Het was ook het toneel van gebeurtenissen die in de evangeliën worden verteld, en de intense sfeer kan iedereen boeien. Naast de westelijke muur, de Rotskoepel en de Al-Aqsa moskee vind je hier de kleinere Kettingkoepel en vier minaretten. Het heiligdom is omgeven door muren die 2000 jaar geleden door Herodes de Grote zijn gebouwd. Van de elf poorten is er maar één open voor niet-islamitische bezoekers: de Mughrabi poort, die wordt bewaakt door een veiligheidscontrole. Het is belangrijk om je bescheiden te kleden als je de Tempelberg/Noble Sanctuary bezoekt. Bezoekers moeten hun benen en schouders bedekken en een hoofddeksel meenemen.
Lees meer
Bekijk het noorderlicht van IJsland
Reykjavík, IJsland

Bekijk het noorderlicht van IJsland

Kijken naar het noorderlicht of aurora borealis dat door de lucht danst, staat ongetwijfeld op de bucketlist van de meeste reizigers die IJsland bezoeken. Hoewel er geen garantie is dat je ze tijdens jouw bezoek zult zien, is er met geluk en wat planning een grote kans om dit spectaculaire spektakel te zien. Van eind augustus tot mei kun je het noorderlicht aan de IJslandse hemel zien, maar het hoogseizoen om dit prachtige natuurverschijnsel te aanschouwen is tussen oktober en april.
Bookable
Lees meer
Cardo
Jeruzalem, Israël

Cardo

In de Romeinse tijd was de Cardo de hoofdstraat van Jeruzalem, en het moet een prachtig uitzicht zijn geweest: omzoomd door zuilen die als overdekte arcades boven voetgangers met elkaar verbonden waren, was de straat 22 meter breed en wemelde het van koetsen en vee. De straat is herontdekt en gedeeltelijk gerestaureerd door archeologen in 1975. Tijdens een wandeling zie je muurresten van de Eerste en Tweede Tempel, zuilen en typische stenen trottoirs. In het noorden is er een authentieke bazaar die dateert uit de tijd van de kruistochten.
Lees meer