Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Monreale
Palermo, Italië

Monreale

Dit kleine stadje met bijna 40.000 inwoners ligt in de bergen ten zuidwesten van Palermo. Het perfecte uitzicht wordt alleen geëvenaard door het Normandische meesterwerk dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kathedraal van Monreale, het grootste middeleeuwse gebouw van Italië met 6.000 vierkante meter aan Byzantijnse kunst. De kathedraal is één van de belangrijkste voorbeelden van Normandische architectuur in Europa. Het is bedekt met glinsterende gouden mozaïeken en bevat ook Arabische, Byzantijnse en klassieke elementen.
Lees meer
Nationaal Park Lauwersmeer
Groningen, Nederland

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer, dat zich uitstrekt over de grens van Groningen en Friesland, is ontstaan na de transformatie van de Lauwerszee in een meer in 1969. Dit park is een toevluchtsoord voor meer dan 100 vogelsoorten en een belangrijke tussenstop op hun trekpaden. Het biedt een mix van open water, graslanden, rietvelden en bossen. Het staat bekend om zijn rust en natuurlijke schoonheid en is ook een aangewezen Dark Sky Park, ideaal voor sterrenkijken. Het park is de thuisbasis van unieke dieren in het wild, waaronder Konikpaarden en Schotse Hooglandrunderen, en biedt verrijkende ervaringen door middel van wandel- en bootfotoreizen.
Lees meer
Piloersemaborg
Groningen, Nederland

Piloersemaborg

Piloersemaborg is een 17e-eeuws herenhuis in Den Ham. Het is een historisch juweeltje op korte rijafstand van Groningen. Omringd door lanen en grachten biedt deze enige overgebleven herenboerderij in Nederland een kijkje in het leven van schildknapen met zijn statige architectuur en landelijke charme. Oorspronkelijk gebouwd in 1633 en later gerestaureerd, herbergt Piloersemaborg nu een restaurant dat zijn rijke geschiedenis combineert met hedendaagse culinaire hoogstandjes. Beschut door bomen en omgeven door een gracht, is het een idyllisch toevluchtsoord in het verleden.
Lees meer