Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mardi Gras (januari–februari)
New Orleans, Louisiana

Mardi Gras (januari–februari)

Mardi Gras is niet zomaar een enkele dag, dikke dinsdag, de laatste dag voor de vastentijd. Het is een bijna hele maand van festiviteiten. Het begint allemaal op Twelfth Night, 6 januari, wanneer de stad geobsedeerd raakt door eten, kostuums, kralen gooien en paraderen, die allemaal in intensiteit toenemen naarmate Aswoensdag nadert. Alle weekenden voorafgaand aan Fat Tuesday zien parades door de hele stad rollen. Bands, marcherende groepen, boten en gekostumeerde ruiters gooien kralen en andere accessoires naar de menigte. De viering is ook kindvriendelijk: de Uptown paraderoute en de voorstedelijke optochten zijn volledig gezinsgericht.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer