Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kunstmuseum Den Haag
Den Haag, Nederland

Kunstmuseum Den Haag

Dit kunstmuseum in Den Haag herbergt enkele van de meest vooraanstaande schilderijen ter wereld, waaronder stukken van Monet en Picasso. De Nederlandse abstracte schilder Piet Mondriaan blijft de belangrijkste kunstenaar in het museum met meer dan 300 van zijn schilderijen die daar worden tentoongesteld. Een wandeling door de zalen van dit opmerkelijke Art Deco-gebouw is een oogverblindende ervaring. De architectuur uit het begin van de 20e eeuw, ontworpen door H.P. Berlage, bestaande uit kleurrijk metselwerk, marmeren vloeren en decoratieve koperen afwerkingen, wordt beschouwd als zijn meesterwerk. Het museum is open voor het publiek en je kunt de wachtrijen overslaan door van tevoren te boeken op hun website.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Pu'uhonua o Honaunau Nationaal Historisch Park
Big Island, Hawaii

Pu'uhonua o Honaunau Nationaal Historisch Park

Puuhonua o Honaunau, een pronkstuk van de Hawaïaanse cultuur, is een nationaal historisch park van 73 hectare dat ooit de thuisbasis was van koninklijke gronden en een toevluchtsoord voor oude Hawaïaanse wetsovertreders. Vroeger kregen degenen die kapu (of de heilige wet) overtraden één kans op verlossing: ontwijk achtervolgers en arriveer bij een puuhonua, of een heilige schuilplaats. Als dat gelukt was, zou er een absolutieceremonie zijn en zou de wetsovertreder terugkeren naar de samenleving.
Lees meer
Royal Footsteps Along the Kona Coast
Big Island, Hawaii

Royal Footsteps Along the Kona Coast

De Royal Footsteps Along the Kona Coast Byway omvat 700 jaar geschiedenis. Het 11 kilometer lange stuk weg voert je door de eeuwen heen van de Alii van Hawaï, oftewel de heersende klasse. Je wordt langs vier van Kona's zeven „Koninklijke Centra” geleid, de heilige locaties die zijn gekozen vanwege een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen en recreatieve waarde. Deze centra waren gereserveerd voor de koningen en koninginnen van Hawaï. Denk aan Hulihee Palace (één van de drie paleizen in de Verenigde Staten), de koninklijke surfgebieden van Kahaluu, de oudste christelijke kerk van Hawaï en verschillende heiau, of plaatsen met heilige Hawaïaanse tempels.
Lees meer
Mardi Gras (januari–februari)
New Orleans, Louisiana

Mardi Gras (januari–februari)

Mardi Gras is niet zomaar een enkele dag, dikke dinsdag, de laatste dag voor de vastentijd. Het is een bijna hele maand van festiviteiten. Het begint allemaal op Twelfth Night, 6 januari, wanneer de stad geobsedeerd raakt door eten, kostuums, kralen gooien en paraderen, die allemaal in intensiteit toenemen naarmate Aswoensdag nadert. Alle weekenden voorafgaand aan Fat Tuesday zien parades door de hele stad rollen. Bands, marcherende groepen, boten en gekostumeerde ruiters gooien kralen en andere accessoires naar de menigte. De viering is ook kindvriendelijk: de Uptown paraderoute en de voorstedelijke optochten zijn volledig gezinsgericht.
Lees meer