Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Kunstmuseum Kadriorg
Tallinn, Estland

Kunstmuseum Kadriorg

Een reis naar Tallinn is niet compleet zonder een bezoek aan dit prachtige noordelijke barokke paleis, gebouwd door Peter de Grote voor zijn vrouw, Catharina I, in het begin van de 18e eeuw. Het grandioze paleis en de omliggende verzorgde tuinen zijn ontworpen door de Italiaanse architect Niccolo Michetti en zijn een vernederend voorbeeld van tsaristische extravagantie, maar net zo belangrijk om dit te bezoeken is omdat hier ook de buitenlandse kunstcollectie van het Kunstmuseum van Estland te vinden is.
Lees meer
Schatkamer van de kathedraal
Dubrovnik, Kroatië

Schatkamer van de kathedraal

De barokke kathedraal van de Hemelvaart van de Maagd Maria in Dubrovnik werd in de 18e eeuw gebouwd boven de vroegere romaanse kathedraal uit de 12e eeuw, die werd verwoest tijdens de grote aardbeving van 1667. De schatkamer in de kathedraal herbergt 132 relieken van heiligen uit de 11e tot de 19e eeuw. De kostbare hoofd-, armen- en beenrelikwieën van St. Blaise, vervaardigd door goudsmeden uit Dubrovnik, dateren tussen de 11e en 12e eeuw.
Lees meer
Crystal Maze LIVE Experience
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Crystal Maze LIVE Experience

In de jaren 90 was The Crystal Maze één van de favoriete tv-programma's van het Verenigd Koninkrijk. Nu is het jouw beurt om de ster van de show te zijn. De ultieme teamuitdaging, waarin jij en je vrienden uitdagingen aangaan waarbij je vaardigheden, mentale en fysieke vaardigheden op de proef worden gesteld in vier avontuurlijke tijdzones: Aztec, Industrial, Futuristic en Medieval. Voor elke voltooide uitdaging verdient je team een kristal. Hoe meer kristallen je verdient, hoe meer tijd je krijgt voor de laatste uitdaging: The Crystal Dome! Stel een team samen met 8 van je vrienden met verschillende vaardigheden om de uitdaging van het doolhof aan te gaan.
Lees meer