Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
The Tall Ship Glenlee
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

The Tall Ship Glenlee

Een bezoek aan SV Glenlee is een inkijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow. Dit voormalige vrachtzeilschip is liefdevol gerestaureerd en omgetoverd tot één van de belangrijkste attracties van Glasgow. Klim aan boord en dwaal van de kapiteinskamer naar de machinekamer, terwijl je de maritieme sfeer opsnuift. Heb je kleine avonturiers mee? Ze zullen zich goed vermaken in de speciale speelruimte van het schip. Audiogidsen staan tot jouw beschikking voor een nog verrijkender bezoek. Het is niet zomaar een schip; het is een kijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Skelettenkust & Kaap Kruis
Windhoek, Namibië

Skelettenkust & Kaap Kruis

Dit afgelegen deel van het land is alleen toegankelijk via de lucht en staat erom bekend dat zowel dieren als mensen het leven hebben gekost (vandaar de macabere naam). Er liggen nog steeds walviskarkassen langs de kust, die een grimmige herinnering zijn aan de eens zo bloeiende walvisindustrie. Eén van de grootste “attracties” hier is de Dunedin Star, een Brits schip dat in de jaren 40 is vergaan. Bij Kaap Kruis verandert het landschap: deze levendige oase wordt bewoond door honderden zeehonden en zeeleeuwen die joviaal aan het water dartelen.
Lees meer
Onafhankelijkheidsherdenkingsmuseum
Windhoek, Namibië

Onafhankelijkheidsherdenkingsmuseum

Als je het historische pad van Namibië naar de late onafhankelijkheid in 1990 van dichterbij wil bekijken, kun je het Independence Memorial Museum bezoeken, dat is gevestigd in een imposant modernistisch gebouw in het voormalige koloniale hart van Windhoek. Het museum is ontworpen door een Noord-Koreaans bouwbedrijf dat betrokken was bij meerdere bouwprojecten in heel Afrika, vandaar de socialistische esthetiek. Het panoramische restaurant op de bovenste verdieping is een pitstop waard.
Lees meer
Marseille
Provence, Frankrijk

Marseille

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zeekust van Frankrijk, is een verborgen juweeltje dat erop wacht ontdekt te worden. De stad is omgeven door de ruige heuvels van de Provence en beschikt over een historische haven vol duizenden boten verscholen in kristalhelder blauw water. Deze bruisende stad heeft veel kunstenaars geïnspireerd die zich aangetrokken voelden tot het zonnige klimaat en de bruisende sfeer. Als tweede grootste stad van Frankrijk biedt Marseille een overvloed aan attracties, waaronder prachtige stranden, eeuwenoude architectuur, een bloeiende kunstscene en een dynamisch nachtleven.
Lees meer