Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Piazza Cavour
Rimini, Italië

Piazza Cavour

Wanneer je de historische stad Rimini verkent, is Piazza Cavour een uitstekend startpunt voor jouw wandeling. Dit plein, ooit een bruisende markt, is uitgegroeid tot één van de bruisende sociale centra van de stad. In de periferie vind je een scala aan bars en winkels. Aan de ene kant van het plein vind je enkele opmerkelijke historische gebouwen, waaronder Palazzo Garampi, Palazzo Arengo en Palazzo Podestà. In het hart van dit alles staat de Fontana della Pigna, die in zijn huidige vorm een bewijs is van de blijvende geschiedenis van deze plek, die dateert uit de Romeinse tijd.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Rijeka Tunnel
Rijeka, Kroatië

Rijeka Tunnel

De Rijeka Tunnel, ook wel TunelRi genoemd, diende als schuilplaats voor burgers tegen de luchtbombardementen tijdens het Eindspel van de Tweede Wereldoorlog of tijdens de Burgeroorlog. Met een lengte van 330 meter strekt het zich onder de oude binnenstad uit tot aan de Dolac basisschool; de hoofdingang bevindt zich direct naast de St. Vitus kathedraal. In 2017, na 75 jaar, is de tunnel opengesteld voor het publiek en is het één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, met nog steeds originele borden.
Lees meer
Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars
Palermo, Italië

Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars

Eén van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse architectuur in Palermo is de kerk van Sint Jan de Kluizenaar (Chiesa di San Giovanni degli Eremiti). Het is beroemd om de rode koepels en het architectonisch ontwerp dat in de 12e eeuw sterk werd beïnvloed door de Arabieren. Dit was oorspronkelijk een moskee die later werd omgebouwd tot een christelijke kerk gewijd aan de kluizenaarmonniken van Sicilië. Loop door de mooie tuin met regionale planten en de ruïnes van het klooster.
Lees meer