Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Archeologisch Museum
Rhodos, Griekenland

Archeologisch Museum

Het Archeologisch Museum van Rhodos is niet alleen een schat aan kunstvoorwerpen, het is een stukje geschiedenis zelf. Dit middeleeuwse juweeltje, oorspronkelijk het Hospitaal van de Ridders, werd in 1489 voltooid door Grootmeester d'Aubusson en is nog steeds opmerkelijk goed bewaard gebleven. Dwaal door kamers vol intrigerende vondsten uit Rhodos en de naburige eilanden, waaronder het betoverende standbeeld van de hurkende Aphrodite en de eeuwenoude Pyxis van het Fikellura-type. Mis de iconische Head of Helios niet.
Lees meer
Kerst in New Orleans stijl (december)
New Orleans, Louisiana

Kerst in New Orleans stijl (december)

Kerstmis is een heel speciale tijd in New Orleans, een tijd waarin kerstliederen en live jazz in de lucht weerklinken. Allemaal om Louisiana's kerstman bekend als Papa Noël te verwelkomen, die reist met een door een alligator getrokken boot in plaats van met een slee door de sneeuw. Maak van de gelegenheid gebruik om te genieten van een viergangendiner van Réveillon en de feestelijke sfeer op te snuiven onder de verlichte eeuwenoude eiken van het stadspark.
Lees meer
Kerk van Panagia
Rhodos, Griekenland

Kerk van Panagia

Gelegen in het hart van Lindos, vlak bij het centrale plein, staat de kerk van Panagia (Onze Lieve Vrouw) als een sereen heiligdom. Deze 13e-eeuwse kerk heeft witgekalkte muren en rode Byzantijnse tegels, de belichaming van Griekse charme. Wat het echter onderscheidt, is de kenmerkende hoge stenen klokkentoren, een kenmerk dat typerend is voor de Rhodische en Dodekanese architectuur. Het plaatje wordt compleet gemaakt door het ingewikkelde kruisvormige plan van de kerk, bekroond door een achthoekige koepel en een rustige binnenplaats.
Lees meer