Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Härnösand
Hoge Kust, Zweden

Härnösand

Härnösand werd opgericht in 1585 en tegenwoordig vind je in de stad de kathedraal, de residentie van de provinciegouverneur en een universiteit. Het culturele leven is rijk aan bezienswaardigheden zoals het Västernorrland Provinciaal Museum en het militaire fort Hemsö Fästning. De evenementen omvatten van alles, van stadsfeesten en dansfestivals tot theaters en jazzavonden. De natuur ligt direct voor de deur van de stad, met natuurreservaten, geweldige stranden en activiteiten voor alle leeftijden.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
The Tall Ship Glenlee
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

The Tall Ship Glenlee

Een bezoek aan SV Glenlee is een inkijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow. Dit voormalige vrachtzeilschip is liefdevol gerestaureerd en omgetoverd tot één van de belangrijkste attracties van Glasgow. Klim aan boord en dwaal van de kapiteinskamer naar de machinekamer, terwijl je de maritieme sfeer opsnuift. Heb je kleine avonturiers mee? Ze zullen zich goed vermaken in de speciale speelruimte van het schip. Audiogidsen staan tot jouw beschikking voor een nog verrijkender bezoek. Het is niet zomaar een schip; het is een kijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow.
Lees meer
Cadbury World
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Cadbury World

Cadbury World verwelkomt jaarlijks meer dan 600.000 bezoekers. Het is één van de grootste toeristische attracties van Birmingham en biedt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Het is gelegen op het historische terrein van de oorspronkelijke Cadbury-fabriek, waar het maken van chocolade meer dan een eeuw geleden begon. Deze plek biedt rondleidingen op eigen gelegenheid door interactieve tentoonstellingen die dieper ingaan op de kunst van het maken van chocolade en de rijke geschiedenis van Cadbury.
Lees meer
Juwelierswijk
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Juwelierswijk

Met een rijke geschiedenis die meer dan 250 jaar teruggaat, is het Jewellery Quarter een beschermd gebied met meer dan 200 monumentale gebouwen. Tegenwoordig gedijt het als één van de levendigste locaties van Birmingham en straalt het een levendige gemeenschapszin uit. De wijk is het hart van de Engelse juwelenindustrie en biedt plek aan meer dan 700 juweliers en onafhankelijke winkeliers, die een schat aan cadeau- en souveniropties aanbieden. Mis de kans niet om het bekroonde Museum of the Jewellery Quarter te verkennen, waar een bewaard gebleven atelier uit de jaren 80 een fascinerend kijkje biedt in het vakmanschap van het gebied. De wijk wemelt ook van trendy bars, kunstgalerieën en Indiase en Italiaanse eetgelegenheden.
Lees meer
Glasgow School of Art
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Glasgow School of Art

Als het gaat om architectuur in Glasgow, is Charles Rennie Mackintosh de naam die je keer op keer zult horen. Mackintosh staat vooral bekend om zijn werk in de Art Nouveau-stijl. Hij heeft een onuitwisbare stempel op de stad gedrukt, met de Glasgow School of Art uit 1898 als kroonjuweel. Tegenwoordig draait het bij de kunstacademie niet alleen om het opleiden van de volgende generatie kunstenaars, maar ook om het waarderen van haar rijke geschiedenis.
Lees meer