Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Delft
Den Haag, Nederland

Delft

Deze pittoreske gemeente is de thuisbasis van één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van technologie en de beroemde Koninklijke Delftse pottenbakkerij. Het ligt net buiten Den Haag, waardoor het de ideale dagtrip is buiten de stad. Ontdek hoe Vermeer werd beïnvloed door de stad die pionierde op het gebied van microbiologie en blauw aardewerk tijdens zijn beginjaren tijdens de Vermeer-wandeling. Of je kunt een van de rondleidingen boeken, zoals Ontdek Delft of Verken Delft, die je op zowel leuke als informatieve manieren door de geschiedenis van het gebied leiden.
Lees meer
Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning

Dit nooit geëvenaarde bouwkundig kunstwerk, een technisch en menselijk hoogstandje uit de 17e eeuw, verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee. Bruggen, sluizen, sluisladders, ronde sluis: duizenden mannen hebben aan de constructie meegeholpen. De uitvinder Pierre Paul Riquet is overleden voordat zijn meesterwerk af was. Hij stierf geruïneerd; deze man met een visie heeft een kanaal gerealiseerd waarvan het commerciële gebruik nu is vervangen door een riviertoerisme, met fietsverkeer langs de oevers en vermaak op het water (muzikale cruises) of aan het water. Het meer dan 350 jaar oude kanaal is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.
Lees meer
Pizzo Calabro
Lamezia Terme, Italië

Pizzo Calabro

Pizzo Calabro is een zeehaven op een steile klif met uitzicht op de Golf van Saint Eufemia, op ongeveer 34 km van Lamezia. De kerk van San Giorgio en het nabijgelegen kasteel zijn een bezoek waard, evenals de charmante smalle straatjes waar je kunt ronddwalen en het Italiaanse historische erfgoed kunt ontdekken. Bovendien is het een must om tijdens een bezoek aan dit gebied het heerlijke “Tartufo” te proeven, een lokaal ijsje dat welbekend is in Italië.
Lees meer