Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Anafiotika
Athene, Griekenland

Anafiotika

Anafiotika, een deel van Plaka, is een schilderachtige wijk van Athene op de noordelijke helling van de Akropolis. Een deel van dit gebied is in de jaren 50 verwoest voor archeologisch onderzoek. Tegenwoordig zijn er nog maar 45 oude huizen over, in de kleine naamloze straatjes van Stratonos tot aan de rots van de Akropolis. Het is een geweldig voorbeeld van de typische Cycladische architectuur die bezoekers het gevoel geeft van Griekse eilanden in het hart van de stad.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Lindos
Rhodos, Griekenland

Lindos

Lindos is misschien klein, maar zit boordevol karakter. Een must om te bezoeken is de plaatselijke Akropolis, niet alleen een hoogtepunt in Lindos, maar ook één van de meest iconische archeologische pareltjes van het eiland. Met monumentale 4e-eeuwse poorten en oude reliëfs die dateren uit 280 voor Christus, is het een stap terug in de tijd. Beneden op de heuvel vind je het 14e-eeuwse kasteel van de Ridders van Sint-Jan. En mis de fresco's in de kerk van de Maagd Maria van Lindos niet, die dateert uit de 15e eeuw.
Lees meer