Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Paleis van Holyroodhouse
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Paleis van Holyroodhouse

Als officiële residentie van de Britse monarch in Schotland biedt deze iconische bezienswaardigheid een fascinerende blik in het koninklijke verleden. Bezoekers kunnen de grote staatsappartementen verkennen, door de tuinen wandelen en zich onderdompelen in de rijke verhalen van het Schotse koningshuis. Met zijn verbluffende architectuur, indrukwekkende kunstcollectie en verbinding met opmerkelijke historische gebeurtenissen is het Palace of Holyroodhouse een bewijs van het koninklijke erfgoed van Schotland en blijft het een attractie die elke geschiedenisliefhebber moet bezoeken.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Blarney Castle & Gardens
Cork, Ierland

Blarney Castle & Gardens

Op de top van dit 15e-eeuwse kasteel ligt de wereldberoemde Blarney Stone. Volgens de legende zullen degenen die de steen kussen “De Gave van de Babbel” ontvangen, welsprekendheid en charme. De minder bekende Poison Garden bevat een verzameling dodelijke en gevaarlijke planten van over de hele wereld, terwijl de Rock Close en talloze buitenbeelden en kunstwerken een bredere kijk op de geschiedenis inspireren. Je komt ook een varentuin tegen met de sfeer van een tropische jungle diep in het bos. Het kasteel ligt op een korte busrit of rijafstand van de stad van Cork en één van de meest iconische bezienswaardigheden van Ierland.
Lees meer
Plaza Mayor
Madrid, Spanje

Plaza Mayor

Plaza Mayor, het belangrijkste plein van Madrid, heeft een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot het einde van de 16e eeuw toen het de naam Plaza de Arrabal kreeg, waar de populairste markt van de stad werd gehouden. Tegenwoordig is het een toeristische topattractie die veel te bieden heeft. Eén van de hoogtepunten van het plein is het ruiterstandbeeld van koning Filips III in het centrum. Het werd gebeeldhouwd door Giambologna en afgewerkt door Pietro Tacca in 1616 en stond oorspronkelijk bij de ingang van Casa de Campo Park voordat koningin Isabella II het in 1848 naar de Plaza Mayor liet verplaatsen. Het meest opvallende gebouw van het plein is het Casa de la Panadería, het eerste gebouw dat werd opgericht in 1590 en aanvankelijk de belangrijkste bakkerij in Madrid was. Tegenwoordig herbergt het het toeristische informatiecentrum Plaza Mayor en de Tienda Casa de la Panadería, een winkel waar souvenirs uit Madrid worden verkocht, gemaakt door lokale ambachtslieden. Een andere populaire plek is El Arco de Cuchilleros, de bekendste van de negen ingangen van Plaza Mayor. Plaza Mayor is ook een uitstekende plek om te genieten van een kopje koffie of een hapje, mensen te bekijken en te genieten van de rijke geschiedenis van de stad. Het hele jaar door zijn er verschillende evenementen, waaronder de drumparade tijdens Pasen, openluchtconcerten en de kerstmarkt in december, dus zorg ervoor dat je de kalender bekijkt als je er komt.
Bookable
Lees meer