Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kaaspakhuis
Utrecht, Nederland

Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis ligt op slechts 40 minuten met de trein van Utrecht en biedt de beste kaaservaringstochten van Nederland. Voor degenen die graag kaas willen proeven, worden de rondleidingen afgesloten met een proefbord met vier soorten boerenkaas, aangevuld met een glas wijn of port. Als je van plan bent om het Kaaspakhuis te bezoeken, is het aan te raden om vooraf telefonisch of per e-mail te reserveren om je plek in de tours te garanderen. Als je ze op zaterdag bezoekt, zul je getuige zijn van de live handel op de markt, evenals het kaaspakhuis waar de deskundige gidsen inzichten zullen delen in de kunst van het kaasmaken.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Philadelphia Museum of Art
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia Museum of Art

Als één van Amerika's grootste musea biedt het Philadelphia Museum of Art een indrukwekkend aanbod aan tentoonstellingen, collecties, programma's en entertainment. Het heeft meer dan 227.000 kunstwerken en meer dan 200 galerieën bieden schilderijen, decoratieve kunsten, sculpturen, fotografie, textiel, papierwerken en architectuurhoogstandjes van over de hele wereld. Kinderen- en gezinsgerichte programma's, fascinerende lezingen, films en concerten zijn inbegrepen.
Lees meer
La Seu kathedraal
Mallorca, Spanje

La Seu kathedraal

Deze imposante 14e-eeuwse gotische kathedraal staat hoog bovenop de oude Romeinse en renaissancistische stadsmuren en kijkt uit over de haven en de oude binnenstad van Palma. Het werd gedurende honderden jaren gebouwd op de ruïnes van de moskee die er ooit stond. De beroemde Catalaanse architect Antoni Gaudí was betrokken bij het restauratieproject in het begin van de 20e eeuw, hoewel hij het project verliet vanwege een geschil met de aannemer. Dit prachtige architecturale wonder biedt adembenemende uitzichten in alle richtingen en is het perfecte startpunt voor een wandeltocht door de stad.
Lees meer
Hortus Botanicus
Amsterdam, Nederland

Hortus Botanicus

Hortus Botanicus is één van de oudste botanische tuinen ter wereld, opgericht in 1638 als kruidentuin met medicinale planten voor Amsterdamse artsen en apothekers. De planten zijn van over de hele wereld hierheen gebracht door de handelaren van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). Tegenwoordig bevat de Hortus Botanicus meer dan 6.000 verschillende planten, waaronder unieke planten, zoals de 2000 jaar oude agavecactus en een 300 jaar oude reuzencycad uit Oost-Kaap. De oranjerie van de tuin heeft een prachtig café met een groot buitenterras dat uitkomt op de tuin. Vind hier wat rust en stilte, vooral op een druilerige dag.
Lees meer