Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museum & Depot Boijmans Van Beuningen
Rotterdam, Nederland

Museum & Depot Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen is één van de oudste musea in Nederland. Het hele jaar door biedt het museum een rijk scala aan tijdelijke tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is de collectie schilderijen, sculpturen, tekeningen, etsen en voorwerpen indrukwekkend. Het bevat veel belangrijke Nederlandse en Europese werken uit de periode van de vroege middeleeuwen tot de 21e eeuw, van Jeroen Bosch tot Rembrandt en van Gogh tot Salvador Dalí en Dutch Design. Het museumgebouw is gesloten vanwege een ingrijpende renovatie, maar de volledige collectie van 145.000 objecten is toegankelijk voor het publiek in andere musea. Binnen het Museumpark heeft Museum Boijmans Van Beuningen een kunstdepot gebouwd: Depot Boijmans Van Beuningen.
Lees meer
Kubuswoningen
Rotterdam, Nederland

Kubuswoningen

De Kubuswoningen (Piet Blom, 1984) maken deel uit van het Blaakse Bos dat grenst aan het Laurenskwartier en het Waterfront. De architect wilde een soort dorp in de stad ontwerpen en zag de huizen als bomen en het hele gebied als een bos. De Kubuswoningen zijn als het ware naar één kant gekanteld, waardoor drie zijden naar de grond gericht zijn en drie naar de lucht. Vergeet niet de Kijk-Kubus te bezoeken om te ervaren hoe het leven is in een Kubushuis.
Bookable
Lees meer
Keauhou
Big Island, Hawaii

Keauhou

Voor bezoekers in Keauhou is nooit een tekort aan activiteiten. Net ten zuiden van het historische dorp Kailua is het Keauhou-gebied één van de meest bezochte bestemmingen van Hawaï geworden. De wateren zijn perfect om te snorkelen, duiken en kajakken. Geniet van een combinatie van golfbanen, spa's en uitstekende resortrestaurants op het land. Spot 's nachts mantaroggen terwijl ze langs de kust bewegen om zich te voeden met microscopisch plankton, en misschien zie je zelfs duttende honu (Hawaïaanse groene zeeschildpadden) in de ondiepe getijdenpoelen.
Lees meer