Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Anafiotika
Athene, Griekenland

Anafiotika

Anafiotika, een deel van Plaka, is een schilderachtige wijk van Athene op de noordelijke helling van de Akropolis. Een deel van dit gebied is in de jaren 50 verwoest voor archeologisch onderzoek. Tegenwoordig zijn er nog maar 45 oude huizen over, in de kleine naamloze straatjes van Stratonos tot aan de rots van de Akropolis. Het is een geweldig voorbeeld van de typische Cycladische architectuur die bezoekers het gevoel geeft van Griekse eilanden in het hart van de stad.
Lees meer
Dora Stratou Danstheater
Athene, Griekenland

Dora Stratou Danstheater

Het Dora Stratou danstheater bevindt zich op de hellingen van de Philopappou heuvel, recht tegenover de Akropolis heuvel. Het theater geeft 80 minuten durende uitvoeringen van dansen uit vele delen van Griekenland en de eilanden. Voor een meer meeslepende ervaring kun je het hele jaar door deelnemen aan danslessen, lezingen en onderzoeksprogramma's. In de zomer worden de lessen vaak in het Engels gegeven. Absolute beginners zijn welkom!
Bookable
Lees meer
Muurhuizen
Amersfoort, Nederland

Muurhuizen

De Amersfoortse Muurhuizen zijn gebouwd op de funderingen van de eerste stadsmuur. In 1380 zorgde de economische bloei ervoor dat Amersfoort groter werd en moest er een nieuwe stadsmuur gebouwd worden. Met de stenen van de eerste muur zijn toen de huizen op de fundering van die muur gebouwd. De gebouwen zijn allemaal gebouwd in verschillende periodes, waardoor het uniek is om langs de Muurhuizen te lopen. Loop een 'rondje muurhuizen' en ontdek prachtige gebouwen zoals onder andere de Kamperbinnenpoort, vroeger één van de hoofdpoorten van de stad.
Lees meer