Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
San Benedetto markt
Cagliari, Italië

San Benedetto markt

Als je een ochtendmens bent, grijp dan de kans om in de frisse lucht van de vroege dag tussen de kraampjes van de San Benedetto markt te wandelen om alle rauwe juweeltjes van de Sardijnse gastronomie te ontdekken, zowel van land als zee, met een hele verdieping uitsluitend gewijd aan de vangst van de dag. Deze markt, omringd door winkels en cafés, is ook een goede plek om te ontbijten of een korte pauze te nemen terwijl je jezelf onderdompelt in het dagelijkse leven van de stad.
Lees meer
Wanneer twee stammen ten strijde trekken
De Voortuin van Dublin, Ierland

Wanneer twee stammen ten strijde trekken

De rivier de Boyne ziet er nu misschien rustig uit, maar op 1 juli 1690 was dat anders. Op die dag kwamen twee rivalen van de Britse troon, Willem III en James II, met hun legers in botsing tijdens de grootste troepenverzameling ooit op Ierse bodem. Dit bloedige conflict komt levendig tot uiting in het bezoekerscentrum van de Slag aan de Boyne, waar audiovisuele displays, originele wapens en loopbruggen op het slagveld te zien zijn. Kijk in de zomer hoe verklede acteurs tot leven komen in historische re-enactments.
Lees meer
Gas Street Basin
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Gas Street Basin

Gelegen in het bruisende hart van het stadscentrum van Birmingham ligt Gas Street Basin, een historisch grachtennetwerk dat ooit een bruisende haven was en nu is omgetoverd tot een charmant centrum van bars, cafés en restaurants. Maak een ontspannen wandeling langs de pittoreske grachtenkant en dompel jezelf onder in een harmonieuze mix van ouderwetse charme en modern leven. Interessant genoeg geeft de naam zelf al een aanwijzing voor de betekenis ervan, aangezien Gas Street de baanbrekende locatie in Birmingham was om gasverlichting te introduceren, wat een mijlpaal was in de geschiedenis van de stad.
Lees meer
Natuurhistorisch museum van Göteborg
Göteborg, Zweden

Natuurhistorisch museum van Göteborg

Het Natuurhistorisch Museum van Göteborg is opgericht in 1833. Het is het oudste museum in de stad. Het toont de wonderen van de natuurlijke wereld met zijn gevarieerde aanbod aan exposities en collecties die verschillende aspecten van biologie, geologie en paleontologie onderzoeken. Van levensechte diorama's van natuurgebieden tot tentoonstellingen van fossielen en mineralen, het museum biedt een fascinerende reis door de tijd en de complexiteit van de natuurlijke omgeving.
Lees meer
Marseille
Provence, Frankrijk

Marseille

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zeekust van Frankrijk, is een verborgen juweeltje dat erop wacht ontdekt te worden. De stad is omgeven door de ruige heuvels van de Provence en beschikt over een historische haven vol duizenden boten verscholen in kristalhelder blauw water. Deze bruisende stad heeft veel kunstenaars geïnspireerd die zich aangetrokken voelden tot het zonnige klimaat en de bruisende sfeer. Als tweede grootste stad van Frankrijk biedt Marseille een overvloed aan attracties, waaronder prachtige stranden, eeuwenoude architectuur, een bloeiende kunstscene en een dynamisch nachtleven.
Lees meer