Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
De Strip
Las Vegas, Nevada

De Strip

De Las Vegas Strip is waarschijnlijk de bekendste boulevard ter wereld, dus bereid je voor op een paar intense uren tussen casino's, restaurants, winkels, eersteklas hotels en vele andere etablissementen. Eén van de meest populaire activiteiten is het maken van foto's met mensen die verkleed zijn als beroemdheden. Een paar van de keuzes zijn Marilyn Monroe, Elvis en zelfs Alan uit de film "The Hangover". Nadat je hier overdag bent geweest, kun je's avonds terugkomen om de Strip opnieuw te ontdekken en om duizelig en verbaasd te worden in deze zee van glinsterende neonlichten.
Bookable
Lees meer
Koninklijk park Łazienki
Warschau, Polen

Koninklijk park Łazienki

In het uitgestrekte park rondom de zomerresidentie van de laatste Poolse koning, Stanisław August Poniatowski, maken Varsoviërs graag langere wandelingen. Het park herbergt een wintertuin, een amfitheater en zelfs een Chinese tuin. De grootste attractie zijn echter de permanente bewoners van het park: de eekhoorns en pauwen. Een andere bezienswaardigheid is het classicistische paleis op het eiland, met zijn betoverende inrichting en schilderijengalerij. Het park is beroemd om zijn Chopin-concerten, die van half mei tot eind september elke zondag om 12:00 en 16:00 plaatsvinden. Kom lekker luieren op het gras en geniet van de muziek.
Bookable
Lees meer