Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Van Schijndelhuis
Utrecht, Nederland

Van Schijndelhuis

Van Schijndelhuis is een meesterwerk van moderne architectuur. Het huis trekt een groot aantal liefhebbers van moderne architectuur aan die getuige willen zijn van de verbluffende geometrische patronen en de creatieve visie van de ontwerper. Het huis is elke eerste zondag van de maand open voor bezoek. Alle rondleidingen moeten echter van tevoren worden gepland met een beperkt aantal van 10 deelnemers per tour. Een paar keer per jaar worden er in het huis lezingen gehouden over de ideeën en het werk van de architect en architectuur of ontwerp.
Lees meer
Akropolis & omgeving
Athene, Griekenland

Akropolis & omgeving

Het Parthenon, de tempel van Athena, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is de belangrijkste attractie van Athene. Het Erechtheion toont de beelden van de vrouwelijke kariatiden, hoewel de originele beelden vanwege luchtverontreiniging zijn vervangen door kopieën (de originelen staan in het nieuwe museum). Op de zuidelijke hellingen van de Akropolis ligt het Odeon van Herodes Atticus, een Romeins theater met plaats voor maar liefst 5.000 toeschouwers. Het wordt gebruikt tijdens het jaarlijkse Athene Festival voor ballet- en muziekuitvoeringen van wereldklasse. Het theater van Dionysus ligt naast Herodes Atticus en bijna alle tragedies en komedies van het oude Griekenland zijn voor dit theater geschreven.
Bookable
Lees meer
Rondvaart Utrecht
Utrecht, Nederland

Rondvaart Utrecht

De rondvaart door de grachten is de beste manier om de rijke geschiedenis van Utrecht te ontdekken. Bewonder tijdens de cruise de oude werfkelders, bruggen en beelden langs het Oudegrachtkanaal. De Utrechtse huizen langs de gracht zijn ook iets om te bewonderen, om nog maar te zwijgen van de iconische Domtoren. De tour biedt een uitgebreide verkenning van de geschiedenis van de stad in meerdere talen tijdens de 1,5 uur durende zeiltocht. Kinderen en huisdieren zijn welkom aan boord onder begeleiding van een volwassene.
Lees meer