Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Cimitero Monumentale
Milaan, Italië

Cimitero Monumentale

Cimitero Monumentale werd geopend in 1866 en is één van de twee grootste in Milaan. Om hier begraven te worden, moesten de overledenen uit hogere lagen van de samenleving komen. Men kan hier een eerbetoon brengen aan de nagedachtenis van enkele beroemde kunstenaars en politieke figuren. Een rondleiding vestigt niet alleen jouw aandacht op het brede scala aan hedendaagse en klassieke Italiaanse kunstwerken, maar geeft je ook informatie over de rijke en beroemde Italianen die hier hun rustplaats vonden.
Bookable
Lees meer
Waddenzee
Groningen, Nederland

Waddenzee

De Waddenzee, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt een unieke mix van natuur en avontuur. Dit intergetijdengebied, dat zich uitstrekt over de Noordzeekust, is een oase van biodiversiteit en natuurlijke schoonheid. Doorkruis het wad voor een onvergetelijke ervaring of verken de ongerepte duisternis van een Dark Sky Park. Geniet van lokale smaken met verse zeevruchten en regionale delicatessen. Voor natuurliefhebbers zijn de 'big five' van de Waddenzee (zeehonden en grijze zeehonden, zeearenden, bruinvissen en Europese steuren) een lust voor het oog. Vogelaars kunnen langs de Uithuizerwaddijk genieten van allerlei soorten.
Lees meer
Prinsentuin
Groningen, Nederland

Prinsentuin

Met een geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw, is de Prinsentuin een historisch monument dat zich vandaag ontvouwt als een rustige oase met een verzorgde tuin en uitnodigende loofgangen. Tegen de schilderachtige achtergrond van de Martinitoren kunnen bezoekers genieten van ontspannen wandelingen en loungen in de theesalon van de tuin. Elke zomer komen hier dichters bijeen om hun werk te presenteren op het speciale festival, dat een passende aanvulling vormt op de pracht van de plek.
Lees meer
Villa Necchi Campiglio
Milaan, Italië

Villa Necchi Campiglio

Villa Necchi Campiglio is een door een architect ontworpen villa die fungeert als een museum met decoratieve kunst, schilderijen en antiek meubilair. Dit architectonisch juweeltje met een prachtige privétuin en een zwembad werd in 1935 door Piero Portaluppi voltooid voor de familie Necchi Campiglio, deel van de bloeiende middenklasse van Milaan in de jaren 30. Na de Tweede Wereldoorlog onderging de villa enkele veranderingen: de lineaire moderne architectuur werd verzacht met designelementen uit de 18e eeuw en die in de stijl van Lodewijk de 15e van Frankrijk. Villa Necchi Campiglio verwierf grote bekendheid door te verschijnen als het weelderige huis van Tilda Swinton's personage in Luca Guadagnino's hitfilm I Am Love uit 2009.
Lees meer