Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sightseeing in de stad: hop-on hop-off bustour door Göteborg
Göteborg, Zweden

Sightseeing in de stad: hop-on hop-off bustour door Göteborg

De Hop-On Hop-Off bustour biedt een gemakkelijke manier om Göteborg te verkennen en de stad op je gemak te verkennen. Het combineert de structuur van een rondleiding, maar de vrijheid en flexibiliteit van zelfstandig reizen. Je hebt meer dan 24 uur onbeperkt toegang tot de bus. Je kunt dus stoppen waar je maar wilt langs de route. Geniet van het uitzicht terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad aan de hand van het commentaar aan boord.
Lees meer
Water, overal water
De Voortuin van Dublin, Ierland

Water, overal water

De kustlijn van County Louth is werkelijk indrukwekkend. Het strekt zich uit over meer dan 90 kilometer, van Carlingford Lough tot de pittoreske stranden van Baltray. Ga op een fascinerende reis langs het schiereiland Clogherhead, waar het lijkt alsof je over het water loopt. Deze schilderachtige wandeling brengt je langs rotsen waarvan wordt aangenomen dat ze de bron waren van de staande stenen in Newgrange, en leidt je uiteindelijk naar het charmante Port Oriel. Dompel jezelf onder in de geschiedenis terwijl je door de kronkelende Drogheda dwaalt. Deze stad barst van de historische overblijfselen, waaronder sporen van Cromwells invloed. Mis de indrukwekkende St. Laurence Gate en de macabere tentoonstelling van het afgehakte hoofd van St. Oliver in de Sint-Pieterskerk niet. Als je langs de kustlijn van Louth komt, moet je zeker de charmante vissersdorpjes Termonfeckin en Clogherhead verkennen. Maak een stop bij Monasterboice om het majestueuze Hoogkruis te bewonderen. Vervolg je reis naar Dundalk, de toegangspoort tot Carlingford, waar je kunt genieten van de caféscene, uitzonderlijke muzieklocaties kunt ervaren en levendige muurschilderingen kunt bewonderen.
Lees meer
Liseberg
Göteborg, Zweden

Liseberg

Met ongeveer veertig achtbanen en attracties biedt Liseberg, het grootste pretpark in Scandinavië, een overvloed aan opwinding voor bezoekers van alle leeftijden. Het park biedt niet alleen spannende ervaringen, maar organiseert ook populaire concerten op het hoofdpodium tijdens de zomermaanden. Bovendien is de kerstmarkt van Liseberg een geliefde vakantietraditie geworden, die bezoekers betovert met de gezellige sfeer, marktkraampjes vol kunst en kunstnijverheid en traditionele zoetigheden en gerechten.
Lees meer
Sanary-sur-Mer
Provence, Frankrijk

Sanary-sur-Mer

Sanary-sur-Mer is een schilderachtige badplaats die bekend staat om zijn pittoreske haven, kleurrijke gebouwen en levendige markten. Het is een populaire toeristische bestemming, vooral tijdens de zomermaanden, dankzij de ongerepte stranden, uitstekende visrestaurants en levendige culturele evenementen. Het is een ideale bestemming voor diegenen die de relaxte mediterrane levensstijl willen ervaren en willen genieten van de zon in een prachtige omgeving.
Lees meer
Kloosterplaats Glendalough – Een stad in de heuvels
De Voortuin van Dublin, Ierland

Kloosterplaats Glendalough – Een stad in de heuvels

De kloosternederzetting St. Kevin in Glendalough was in die tijd een echte stad, met een ronde toren van 30 meter, een poortgebouw, verschillende kerken, een kathedraal, een boerderij, huizen en een omvangrijke lekenbevolking die bijdroegen aan de 500 jaar dat hij één van de grootste kerkelijke centra van Ierland was. De grot is niet toegankelijk, maar je kunt een goede foto maken boven Upper Lake vanaf de Miner's Road.
Lees meer