Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Winterbourne House & Garden
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Winterbourne House & Garden

Op slechts enkele minuten van het centrum van Birmingham ligt een bijzonder pareltje: het Winterbourne House & Garden. Deze opmerkelijke bestemming toont een divers aanbod van meer dan 6000 plantensoorten afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Stap binnen in het huis, versierd met antiek en zacht meubilair dat doet denken aan het Edwardiaanse tijdperk, en ga op een reis door de tijd en leer meer over de families die deze plek ooit hun thuis noemden. Een perfect Engels erfgoed waar je de sfeer van vervlogen tijden kunt opsnuiven.
Lees meer
Dalkey eiland
Dublin, Ierland

Dalkey eiland

Vind rust in afzondering op dit onbewoonde eiland van 9 hectare, op slechts 5 minuten met de veerboot van de haven van Coliemore in Dalkey. Heilige stenen zijn verspreid over het eiland en de ruïnes van een 7e-eeuwse kerk herinneren ons eraan dat dit al lang een bedevaartsoord en spiritualiteit is. Het eiland wordt verondersteld te zijn bewoond in het 4e millennium voor Christus, en heeft ook neolithische, Viking- en middeleeuwse nederzettingen gezien. Tegenwoordig is het eiland verlaten, met wilde geiten die over het land zwerven. Het eiland is ook een favoriet van kajakkers in de regio Dublin.
Lees meer
Nationaal Park Lauwersmeer
Groningen, Nederland

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer, dat zich uitstrekt over de grens van Groningen en Friesland, is ontstaan na de transformatie van de Lauwerszee in een meer in 1969. Dit park is een toevluchtsoord voor meer dan 100 vogelsoorten en een belangrijke tussenstop op hun trekpaden. Het biedt een mix van open water, graslanden, rietvelden en bossen. Het staat bekend om zijn rust en natuurlijke schoonheid en is ook een aangewezen Dark Sky Park, ideaal voor sterrenkijken. Het park is de thuisbasis van unieke dieren in het wild, waaronder Konikpaarden en Schotse Hooglandrunderen, en biedt verrijkende ervaringen door middel van wandel- en bootfotoreizen.
Lees meer