Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Velo Service
Bari, Italië

Velo Service

Met Velo Service kun je de stad op de fiets leren kennen. Dit is een leuke manier om de stad te ontdekken met een deskundige gids die je meeneemt naar de meest typische en charmante plekken, of je kunt een fiets huren en de stad op eigen gelegenheid verkennen. Er is ook een derde alternatief, je kunt het hart van Bari bezoeken in een comfortabele en moderne riksja. De gids neemt je mee naar de belangrijkste plekken en vertelt je verhalen en anekdotes over de stad en haar inwoners.
Lees meer
Music Museum Fame - Finse Music Hall of Fame
Helsinki, Finland

Music Museum Fame - Finse Music Hall of Fame

Het Music Museum Fame is een compleet nieuw, innovatief museum dat Finse muziek van de jaren 1890 tot vandaag presenteert, inclusief alle muziekgenres. De bezoeker heeft toegang tot virtuele ruimtes en situaties die tot nu toe nooit mogelijk waren. In het Muziekmuseum kun je bewonderen, spelen, zingen en dansen, midden in een concert zitten of de festivalsfeer ervaren. The Music Museum Fame is bedoeld voor iedereen en voor alle leeftijden. Elke dag geopend van 09:00 tot 21:00. Wees welkom!
Lees meer
Tamminiemi
Helsinki, Finland

Tamminiemi

In deze kamers zijn grote beslissingen genomen. De officiële residentie van de presidenten is een niet te missen locatie die licht werpt op wat er achter de schermen van macht en politiek gebeurt. Neem deel aan een rondleiding waarbij je meer te weten komt over de presidentiële ambtstermijnen van Ryti, Mannerheim en Kekkonen, en over de geschiedenis van Finland na de oorlog. Genieten van een ongehaaste lunch of koffie in het museumcafé aan zee maakt jouw bezoek compleet.
Lees meer