Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Taronga Zoo
Sydney, Australië

Taronga Zoo

Taronga Zoo is een heerlijke veerboottocht over de haven vanaf Circular Quay. De bekroonde dierentuin biedt een spectaculair uitzicht op de haven en heeft meer dan 4.000 dieren. Kangoeroes, koala's, vogelbekdieren, wombats, wallaby's, emoes en krokodillen leven zij aan zij met gorilla's, tijgers, sneeuwluipaarden, beren, chimpansees, giraffen, zebra's en olifanten in deze zoölogische tuin. De dierentuin is een must voor gezinnen en mensen van alle leeftijden. Mis de geweldige vogel- en zeehondenshows niet.
Bookable
Lees meer
Catenacciu processie
Zuid-Corsica, Frankrijk

Catenacciu processie

Het schilderachtige stadje Sartène, dat ooit bekend stond om zijn beruchte banditisme en rivaliserende bendes, heeft de grimmigheid van zijn verleden allang achter zich gelaten. Het houdt echter nog steeds vast aan de historische traditie om elk jaar op Goede Vrijdag de reis van Jezus naar Golgotha na te spelen. In de Sint-Mariakerk van de stad is het 35 kilogram zware kruis en de ketting van 17 kilogram afgebeeld die bij de re-enactment zijn gebruikt, waardoor dit belangrijke aspect van de geschiedenis bewaard is gebleven.
Lees meer