Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Place Rossetti
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Place Rossetti

Na een wandeling in Nice kom je misschien op het punt dat je alleen maar wilt gaan zitten en genieten van de prachtige omgeving. Place Rossetti is de perfecte bestemming om precies dat te doen: zoek een plekje in de schaduw, koop een ijsje en ontspan. Het is een charmant en levendig voetgangersplein in het hart van de historische oude binnenstad van Nice. Het middelpunt van het plein is de prachtige kathedraal in barokstijl, Cathédrale Sainte-Réparate, met een prachtige gevel en indrukwekkende klokkentoren.
Lees meer
Kunstgalerie Auckland
Auckland, Nieuw-Zeeland

Kunstgalerie Auckland

De Auckland Art Gallery, of Toi o Tāmaki, ligt verscholen onder het Albert Park op een heuvel in het centrum van Auckland en is een centrum van kunst en cultuur. Het werd opgericht in 1888 en is met trots de eerste permanente kunstgalerie van Nieuw-Zeeland. Het herbergt de meest uitgebreide collectie nationale en internationale kunst van het land en organiseert regelmatig internationaal reizende tentoonstellingen. De grandeur van het gebouw, gekenmerkt door torenhoge Kauri-zuilen en een prachtige baldakijn, is een belevenis op zich. Regelmatige rondleidingen, gezinsvriendelijke evenementen, yogasessies, tekenlessen en een verborgen theater met arthousefilms verrijken jouw bezoek verder.
Lees meer
Djurgården
Stockholm, Zweden

Djurgården

Veel van de populairste musea en attracties bevinden zich op het eiland Djurgården, dat ook deel uitmaakt van het koninklijk nationaal stadspark. Dit pittoreske eiland biedt een ideale omgeving voor ontspannen wandelingen, hardlopen, schilderachtige fietsroutes en peddelavonturen, maar ook een mooie plek om te picknicken. Daarnaast heeft Djurgården tal van restaurants en bezienswaardigheden. Als je met kinderen reist, is Djurgården een must: hier vind je de leukste attracties voor kinderen, allemaal op loopafstand van elkaar.
Lees meer