Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Japanse tuin
Portland

Japanse tuin

De Japanse tuin van Portland beslaat een uitgestrekte 2,5 hectare en wordt door velen beschouwd als de mooiste buiten Japan. De serene omgeving van de tuin, gekenmerkt door vredige watervallen, koivijvers en overvloedig groen, blijft het hele jaar door een uitnodigend toevluchtsoord met gratis rondleidingen die dagelijks om 12:00 worden gehouden. Er is hier ook een heerlijk café waar traditionele Japanse theeceremonies worden gehouden, waarbij de thee zelf en bijbehorende snacks rechtstreeks uit Japan worden geïmporteerd.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Corinna Wilderness Experience
Tasmanië, Australië

Corinna Wilderness Experience

Corinna is een wilderniservaring die een zeldzame kans biedt om de afgelegen westkust van Tasmanië te ontdekken. Deze voormalige goudmijnstad is de zuidelijke toegangspoort tot het wereldwijd belangrijke Tarkine-woud. Corinna is onlangs omgetoverd tot een toeristische ervaring en biedt bezoekers toegang tot rijke pionierskunst en natuurgeschiedenis. Corinna ligt in ongerept regenwoud en biedt accommodatie in hutjes, een statig pension en het Tarkine Hotel and Tannin Restaurant, waar regionale producten ter plaatse worden geserveerd.
Lees meer
Citadelle Saint-Tropez
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Citadelle Saint-Tropez

De Citadelle Saint-Tropez is een historisch fort in het charmante stadje Saint-Tropez. Dit indrukwekkende gebouw dateert uit de 17e eeuw en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de stad beneden. Bezoekers kunnen de verschillende kamers en exposities in het fort verkennen, waaronder een maritiem museum en een collectie hedendaagse kunst. De citadel herbergt ook een charmante botanische tuin vol exotische planten en bomen.
Lees meer
Grote beurs van Valencia (juli)
Valencia, Spanje

Grote beurs van Valencia (juli)

De hele maand juli is het feest in Valencia. Concerten, openluchtbioscopen, stand-upcomedy, vuurwerkshows, volksdansen, optochten, straatmarkten... het programma van de Gran Fira (Groot Valencia Fair) bevat meer dan 100 evenementen op verschillende locaties in de stad. Mis de Battle of Flowers niet op de laatste zondag, wanneer felgekleurde praalwagens en paardenkoetsen door de stad paraderen, met mannen, vrouwen en kinderen in uitbundige, traditionele kostuums die bloemen in de juichende menigte gooien.
Lees meer