Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tentoonstelling/museum The Beatles Story
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Tentoonstelling/museum The Beatles Story

Ontdek The Beatles Story, 's werelds grootste permanente museum gewijd aan de iconische band, gelegen aan het historische Royal Albert Dock. Dompel jezelf onder in de fascinerende reis van The Beatles en treed in hun voetsporen vanaf hun bescheiden begin in Hamburg tot hun snelle opkomst tot wereldfaam. Ontdek hun leven, hun muziek en de culturele impact die ze op de wereld hebben gemaakt. The Beatles Story is een bestemming die fans en muziekliefhebbers niet mogen missen en biedt een meeslepende ervaring die het buitengewone verhaal van de band tot leven brengt.
Lees meer
Binnenstad
Cancún, Mexico

Binnenstad

De binnenstad (El Centro) is de eigenlijke ruggengraat van Cancún. Wat het aan geschiedenis mist, wordt goedgemaakt met het feit dat het een ware smeltkroes is. Een spannende mix van het oude traditionele Mexico en een ultramoderne stadsuitbreiding. Avenida Tulum, de hoofdstraat die door het hart van de stad loopt, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De straat is bezaaid met winkels, cafés, bars en restaurants. Zorg ervoor dat je stopt bij Parque de las Palapas, op het marktplein, waar de lokale bevolking komt om te kletsen en te kijken naar het entertainment van verschillende lokale groepen. De levendige sfeer en het geluid van Mexicaanse muziek zijn aanstekelijk, en eventuele zorgen zullen snel worden uitgesteld tot “mañana”. Snuffel rond bij de ambachtelijke kraampjes en probeer enkele van de lokale zoete delicatessen of bezoek de “Hippiemarkt” om de hoek. 's Avonds kun je naar de Avenida Yaxchillan met de levendige restaurants en bars, populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen.
Lees meer
Book of Kells tour met Dublin Castle
Dublin, Ierland

Book of Kells tour met Dublin Castle

Als je van geschiedenis houdt en van het ontdekken van prachtige bibliotheken houdt, staat je een traktatie te wachten. Tijdens deze fascinerende tour begin je met een bezoek aan de Trinity College Library in Dublin, de thuisbasis van het beroemde Book of Kells. Dat is het rijkelijk geïllustreerde manuscript van de evangeliën dat dateert uit 800 na Christus en algemeen wordt beschouwd als één van de belangrijkste van alle oude schatten van Ierland. Geniet vervolgens van een rondleiding over het terrein van Dublin Castle en luister naar fascinerende verhalen over haar jaren als gevangenis, militair fort en de zetel van de Engelse regering in Ierland.
Bookable
Lees meer