Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Aix-en-Provence
Provence, Frankrijk

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence, of Aix, is een prachtige universiteitsstad in het hart van de Provence. Het is bekend om zijn pittoreske oude binnenstad, verbluffende architectuur en levendige culturele scene. Aix, opgericht door de Romeinen in 123 voor Christus, is doordrenkt van geschiedenis en heeft een indrukwekkend scala aan bouwstijlen, van middeleeuws tot modern. Het wordt vaak de “Stad van duizend fonteinen” genoemd vanwege de vele fonteinen, die een populaire attractie zijn voor bezoekers. Reizigers kunnen ook de smalle straatjes van de oude binnenstad verkennen, de beroemde Cours Mirabeau boulevard bezoeken of genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de berg Sainte-Victoire, die uitkijkt over de stad. Aix-en-Provence staat ook bekend om zijn kunst en cultuur, met een aantal musea, galerieën en festivals gedurende het hele jaar, waaronder het prestigieuze Festival d'Aix, dat elke zomer opera en klassieke muziek viert. De stad is ook bijzonder beroemd als de geboorteplaats van de postimpressionistische schilder Paul Cézanne, en bezoekers kunnen zijn voormalige atelier en de landschappen ontdekken die zijn werk inspireerden.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Norrmalm/stad
Stockholm, Zweden

Norrmalm/stad

Norrmalm, ook wel de stad genoemd, is het hart van Stockholm. Deze bruisende wijk belichaamt de moderniteit en stedelijke energie van de stad, met een harmonieuze mix van hedendaagse architectuur, luxe winkelbestemmingen, culturele bezienswaardigheden en levendige uitgaansgelegenheden. Als je door de bruisende straten van Norrmalm wandelt, vind je iconische bezienswaardigheden zoals Sergels Torg, een openbaar plein versierd met artistieke sculpturen en fonteinen, maar ook belangrijke bezienswaardigheden zoals de Koninklijke Opera, het concertgebouw van Stockholm en het chique winkelgebied Bibliotekstan.
Lees meer
Winterbourne House & Garden
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Winterbourne House & Garden

Op slechts enkele minuten van het centrum van Birmingham ligt een bijzonder pareltje: het Winterbourne House & Garden. Deze opmerkelijke bestemming toont een divers aanbod van meer dan 6000 plantensoorten afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Stap binnen in het huis, versierd met antiek en zacht meubilair dat doet denken aan het Edwardiaanse tijdperk, en ga op een reis door de tijd en leer meer over de families die deze plek ooit hun thuis noemden. Een perfect Engels erfgoed waar je de sfeer van vervlogen tijden kunt opsnuiven.
Lees meer
Aquaworld
Cancún, Mexico

Aquaworld

Wat is een betere manier om van watersporten te genieten dan in de warme, kristalheldere turquoise wateren van Cancún? Of je nu kiest voor zwemmen, zeilen, kajakken, windsurfen, kitesurfen, jetskiën, parasailen, duiken of snorkelen langs het op een na grootste rif ter wereld, je zult niet teleurgesteld zijn. Misschien blijf je liever aan de oppervlakte en ervaar je de sensatie van diepzeevissen of ontspan je gewoon tijdens een cruise bij zonsondergang, er is letterlijk geen watersport die je hier niet zult vinden. Aspirant- en gevorderde duikers mogen een duik in het beroemde duikparadijs Cozumel niet missen. Een andere aanrader is de populaire jungletocht door het natuurreservaat van de Nichupte-lagune, waar je kapitein van je eigen boot kunt zijn.
Lees meer
Roussillon
Provence, Frankrijk

Roussillon

Roussillon, gelegen in het hart van het regionale natuurpark Luberon, is een charmant dorp dat bekend staat om zijn prachtige rode en okerkleurige kliffen die gedurende miljoenen jaren zijn gebeeldhouwd. Het dorp staat ook bekend om zijn traditionele okermijnen, die een belangrijke industrie waren in het gebied. Tegenwoordig kunnen bezoekers de oude steengroeven verkennen, omgevormd tot een wandelpad, om de geschiedenis en technieken van de okerwinning te ontdekken. Het dorp zelf is vol karakter, met smalle straatjes, oude stenen huizen en kleurrijke luiken, waardoor het een heerlijke plek is om rond te dwalen en de Provençaalse sfeer op te snuiven. Daarnaast herbergt Roussillon verschillende kunstgalerieën en studio's, waar bezoekers het werk van lokale kunstenaars kunnen ontdekken, geïnspireerd door de prachtige omgeving.
Lees meer