Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Manchester City voetbalclub
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Manchester City voetbalclub

Neem een kijkje achter de schermen van de snelst groeiende voetbalclub ter wereld. Tijdens de Stadium & Club Tour zorgt een professionele gids voor een onvergetelijke en allesomvattende rondleiding door de club en het Etihad stadion, waarin de essentie van Manchester City wordt vastgelegd. De tour zal de trots, passie en erfgoed van de voetbalclub laten zien. Het laat zien hoe alles wat er op en naast het veld gebeurt ertoe bijdraagt dat Manchester City de club is die het nu is. Bezoekers kunnen zien hoe het voelt om door de media te worden ondervraagd in de hotseat van de persconferentie, het binnenheiligdom van de kleedkamer van de stad te bezoeken en door de tunnel te lopen en zich het gejuich voor te stellen van 55.000 supporters die hun helden aanmoedigen. Tot slot kun je genieten van het uitzicht vanuit de stoel van nieuwe manager Pep Guardiola in de dug-out: je kunt alles ervaren. Buiten het voetbalseizoen worden in het stadion grote nationale en internationale voetbalevenementen en zomerconcerten gehouden. Rondleidingen door het stadion zijn beschikbaar en de club heeft een uitstekend museum vol voetbalmemorabilia.
Bookable
Lees meer
Baskisch archeologisch, etnografisch & historisch museum
Bilbao, Spanje

Baskisch archeologisch, etnografisch & historisch museum

Het Museo Arqueológico, Etnográfico e Histórico Vasco, of kortweg het Baskische museum, is een gezellig klein museum op Plaza Unamuno, in het hart van de oude stad. Dit is een geweldige plek om te bezoeken op een regenachtige dag voor of na een aperitief van pintxos en drankjes in de nabijgelegen barren van Casco Viejo. Leer over de ins en outs van de Baskische geschiedenis, cultuur en taal in dit drie verdiepingen tellende museum en ga op reis van het paleolithicum naar het heden. De meeste borden zijn in het Baskisch en Spaans, hoewel kamers folders in het Engels hebben met vertalingen van een deel van de borden.
Lees meer
Arriaga theater
Bilbao, Spanje

Arriaga theater

Het oorspronkelijke theater, gemaakt door Joaquin Rucoba (ook bekend als de Spaanse Mozart), brandde in 1914 af en er werd een tweede gebouwd dat lijkt op het operagebouw in Parijs. Tegenwoordig blijft het de belangrijkste culturele locatie van Bilbao. Het theater is prachtig gelegen aan de oevers van de rivier de Nervión en biedt opera van wereldklasse, klassieke muziekconcerten en ballet. Naast shows kun je ook een rondleiding achter de schermen volgen en de operakostuumcollectie en de prachtige kraampjes bekijken.
Lees meer