Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kliffen van Los Gigantes
Tenerife, Spanje

Kliffen van Los Gigantes

Los Gigantes is een kustplaats in de gemeente Santiago de Teide. Het resort is beroemd om zijn imposante kliffen die tot 600 meter boven zeeniveau uitsteken. Deze rotsformaties strekken zich uit langs een aanzienlijk deel van de kustlijn en bieden adembenemende uitzichten. Volgens de lokale bevolking zijn de kliffen van Los Gigantes heilig, omdat ze het einde van de wereld symboliseren. In deze badplaats wonen bijna 2.700 mensen. Het heeft een jachthaven en een zwart zandstrand. Er is ook een promenade met talloze cafés en restaurants. De kliffen zijn gemakkelijk vanaf de zee te bewonderen, maar vanwege hun formidabele natuur en ruige terrein is het fysiek uitdagender om de top te bereiken.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Landelijk park Teno
Tenerife, Spanje

Landelijk park Teno

Landelijk park Teno ligt vlakbij de charmante dorpjes El Palmar, Teno Alto, Los Carrizales, Las Portelas en Masca. De regio is een enclave van opmerkelijke natuurlijke schoonheid, waar sereniteit en rust heersen. Het park biedt bezoekers een uitstekende setting voor een breed scala aan buitenactiviteiten voor avonturiers in hart en nieren. De rit naar deze bestemming is ronduit adembenemend en biedt een ontzagwekkend landschap. Er is geen toegangsprijs voor het park en parkeren is meestal gemakkelijk. Als je van plan bent om vanuit Masca te gaan wandelen, kun je het beste de mogelijkheden van het openbaar vervoer verkennen of een taxi nemen.
Lees meer
Nationaal park Teide
Tenerife, Spanje

Nationaal park Teide

Nationaal park Teide, dat op de Werelderfgoedlijst staat met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar, is de beste plek om vulkanische fenomenen op Tenerife te zien. Je zult versteld staan van de kleuren en de wilde kracht van dit surrealistische landschap, waarover uitgekeken wordt door de hoogste top van Spanje van 3.718 meter hoog. Het herbergt vele lokale soorten flora en fauna, zoals het Teide-viooltje of de bugloss van Tenerife, waarvan de heldere kleuren in schril contrast staan met de duizenden tonnen oker die door dit unieke landschap stromen.
Lees meer