Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Madame Tussauds Sydney
Sydney, Australië

Madame Tussauds Sydney

Bekijk meer dan 75 van 's werelds meest iconische beroemdheden en de eigen sterren van Australië van dichtbij. Beroemdheden die te zien zijn, zijn onder meer Lady Gaga, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Kylie Mingoue, Michael Hutchence, Jimmy Barnes, Mark Webber, Nicole Kidman, Brad Pitt en Angelina Jolie en nog veel meer, samen met fascinerende feiten over elke ster. Loop over de rode loper en geniet van de unieke sfeer van glamour, roem en geschiedenis in Madame Tussauds Sydney en ga op een interactieve reis door de wereld van muziek, sport, cultuur, film en nog veel meer.
Bookable
Lees meer
Bloemenmarkt
Amsterdam, Nederland

Bloemenmarkt

De Bloemenmarkt langs de singel is één van de kleurrijkste attracties van Amsterdam. De kleine winkels bevinden zich in een rij drijvende binnenschepen, een overblijfsel uit de tijd dat de bloemen elke dag per boot vanuit het platteland in Amsterdam aankwamen. Op de bloemenmarkt vind je tulpen in alle kleuren, in boeketten of als bloembollen om thuis te planten. Als je van plan bent bollen te kopen om mee naar het buitenland te nemen, zorg er dan voor dat ze een “douane-inklaring” stempel op de verpakking hebben, zodat je geen problemen zult hebben aan de grens.
Lees meer
The Tall Ship Glenlee
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

The Tall Ship Glenlee

Een bezoek aan SV Glenlee is een inkijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow. Dit voormalige vrachtzeilschip is liefdevol gerestaureerd en omgetoverd tot één van de belangrijkste attracties van Glasgow. Klim aan boord en dwaal van de kapiteinskamer naar de machinekamer, terwijl je de maritieme sfeer opsnuift. Heb je kleine avonturiers mee? Ze zullen zich goed vermaken in de speciale speelruimte van het schip. Audiogidsen staan tot jouw beschikking voor een nog verrijkender bezoek. Het is niet zomaar een schip; het is een kijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow.
Lees meer