Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Romeinse zuilen van Brindisi
Brindisi, Italië

Romeinse zuilen van Brindisi

Oorspronkelijk waren er twee Romeinse zuilen van Brindisi, maar na de instorting van één van de twee zuilen in 1528 is het monument verminkt. De overgebleven zuil is één van de meest opmerkelijke historische plekken van Brindisi. Het vertegenwoordigt het punt waar de Via Appia, de weg tussen Rome en Brindisi in die periode, eindigde, evenals de plaats waar de reizigers in de Romeinse tijd naar het oosten vertrokken. Van daaruit wordt een prachtig uitzicht op de haven van de stad onthuld.
Lees meer
Doña Casilda Iturrizar park
Bilbao, Spanje

Doña Casilda Iturrizar park

Het Doña Casilda Iturrizar park is de grootste groene ruimte van de stad, gelegen aan de Paseo Don Jose Anselmo Clavé, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het park werd in 1907 aangelegd door de architect Ricardo Bastida. Als je door dit park wandelt kom je een waterfontein, een basketbalveld en een paviljoen voor live optredens tegen. Als de routebeschrijving onduidelijk is, kun je altijd een local vragen naar 'el parque de los patos', of het park met de eenden, zoals het liefkozend wordt genoemd.
Lees meer