Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh

Ontdek het raadselachtige Loch Ness en de sublieme Schotse Hooglanden tijdens deze dagtrip vanuit Edinburgh. Bekijk beboste meren en verscholen dorpjes terwijl je door een spectaculair landschap reist op weg naar Glencoe en Fort Augustus. Verken het beroemde Cairngorms National Park en geniet van het adembenemende uitzicht op de Schotse Hooglanden, met een optionele cruise om Nessie te spotten, het monster van Loch Ness.
Bookable
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Paleis van Holyroodhouse
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Paleis van Holyroodhouse

Als officiële residentie van de Britse monarch in Schotland biedt deze iconische bezienswaardigheid een fascinerende blik in het koninklijke verleden. Bezoekers kunnen de grote staatsappartementen verkennen, door de tuinen wandelen en zich onderdompelen in de rijke verhalen van het Schotse koningshuis. Met zijn verbluffende architectuur, indrukwekkende kunstcollectie en verbinding met opmerkelijke historische gebeurtenissen is het Palace of Holyroodhouse een bewijs van het koninklijke erfgoed van Schotland en blijft het een attractie die elke geschiedenisliefhebber moet bezoeken.
Lees meer
Pérez kunstmuseum Miami
Miami, Florida

Pérez kunstmuseum Miami

Het allereerste museum van wereldklasse in Miami, PAMM, wordt nu beschouwd als vergelijkbaar met de grote musea in enkele van de populairste steden ter wereld. De focus ligt op het verzamelen en presenteren van internationale kunst uit de 20e en 21e eeuw. Het vakkundig ontworpen ontwerp van het museum komt tegemoet aan zowel modernistische als regionalistische architecturale voorkeuren, waardoor een visueel verbluffende ervaring wordt gecreëerd die zowel door de lokale bevolking als door bezoekers wordt gewaardeerd.
Lees meer
Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao
Bilbao, Spanje

Azkuna Zentroa – Alhóndiga Bilbao

Dit oude pakhuis is gerenoveerd tot één van Bilbao's meest levendige culturele locaties. Er zijn activiteiten voor iedereen, van tentoonstellingen tot bioscopen, kinderactiviteiten, concerten, lezingen en een bibliotheek. De ruimte van 43.000 vierkante meter heeft het allemaal. Mocht je tijdens jouw bezoek honger krijgen, dan biedt het diverse mogelijkheden voor versnaperingen naar wens. In 2015 werd het gebouw voorheen bekend als Alhóndiga Bilbao, omgedoopt tot Azkuna Zentroa als eerbetoon aan de overleden burgemeester van Bilbao, Iñaki Azkuna, die het industriële Bilbao veranderde in een cultureel meesterwerk.
Lees meer
Place Rossetti
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Place Rossetti

Na een wandeling in Nice kom je misschien op het punt dat je alleen maar wilt gaan zitten en genieten van de prachtige omgeving. Place Rossetti is de perfecte bestemming om precies dat te doen: zoek een plekje in de schaduw, koop een ijsje en ontspan. Het is een charmant en levendig voetgangersplein in het hart van de historische oude binnenstad van Nice. Het middelpunt van het plein is de prachtige kathedraal in barokstijl, Cathédrale Sainte-Réparate, met een prachtige gevel en indrukwekkende klokkentoren.
Lees meer