Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Guindais kabelbaan
Porto, Portugal

Guindais kabelbaan

Porto is een erg steile stad, dus een manier om je benen te behoeden voor al het klimmen is door een kabelbaan te nemen. Vooral de Guindais-kabelbaan verbindt je van de wijk Ribeira, gelegen aan de kade, naar Batalha, op de top van Porto. De reis duurt ongeveer 3 minuten en kost ongeveer €2,50. Behalve dat het een leuke manier is om van het ene deel van de stad naar het andere te reizen, krijg je ook prachtige uitzichten over de Dom Luís I-brug en de Douro rivier.
Lees meer
Oceanografisch Museum van Monaco
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Oceanografisch Museum van Monaco

Dit uitstekende museum heeft een wereldwijde reputatie en is gewijd aan alle mariene wetenschappen en presenteert meer dan 6.000 exemplaren. Het was Albert I die het museum in 1910 oprichtte en vandaag de dag zijn de collecties zeefauna van onschatbare waarde en uniek. In het bekende“Aquarium” vind je ongeveer 90 poelen met de meest zeldzame vissoorten in prachtige vormen en kleuren. Het museumgebouw is een attractie op zich. Het ligt aan de klif van Monaco-Ville en is één van de meest fascinerende gebouwen van Monaco.
Lees meer
Casa Milà – La Pedrera
Barcelona, Spanje

Casa Milà – La Pedrera

Casa Milà, beter bekend als La Pedrera ("De steengroeve"), is gebouwd tussen 1906 en 1912 en is een modernistisch gebouw in Passeig de Gràcia en de laatste privéwoning ontworpen door de Catalaanse architect Antoni Gaudí. Het interieur is zelfs nog opvallender dan de smeedijzeren, uit steen gebeeldhouwde gevel, vooral de kamers die laten zien waar mensen echt woonden. Dus ga Casa Milà binnen om nog één van Gaudí's onconventionele architectonische creaties te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Manchester United Museum & Tour Centre
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Manchester United Museum & Tour Centre

De Manchester United Museum & Stadium Tour biedt een kijkje achter de schermen van 's werelds meest iconische stadion: Old Trafford. Kom op de managerstoel in de dug-out zitten, loop door de spelerstunnel naar de heilige grasmat en vind de stoel van je favoriete speler in de kleedkamer. Ervaar het leven in de Premier League en dompel jezelf onder in een ongeëvenaard verhaal, het beste voetbalverhaal ooit. Manchester United verwelkomt elke dag groepen van elke omvang, van over de hele wereld naar de thuisbasis van Manchester United, van individuen en gezinnen tot internationale groepsreizen, en biedt iedereen dezelfde ervaring van wereldklasse.
Lees meer