Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Nationaal park Sila
Lamezia Terme, Italië

Nationaal park Sila

Nationaal park Sila omarmt het uitgestrekte en pittoreske Sila-plateau omarmt. Het onthult een betoverend tafereel van dichte bossen, ongerepte meren en glooiende heuvels, die zowel natuurliefhebbers, wandelaars als buitenliefhebbers betoveren. Het park is een toevluchtsoord voor zomeravonturen en lokt met prachtige wandelpaden, mountainbikeroutes, paardrijtochten en ontspannen wandelingen langs de betoverende meren, die iedereen uitnodigen om te genieten van de natuurlijke allure.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
The Sixth Floor Museum
Dallas, Texas

The Sixth Floor Museum

Het Sixth Floor museum geeft bezoekers de kans om één van Amerika's donkerste momenten te verkennen: dit is de locatie van waaruit president John F. Kennedy werd vermoord, nu omgebouwd tot een museum. Exposities vertellen over het leven, de tijden en de vroegtijdige dood van president Kennedy. In het museum bevindt zich ook de leeszaal, waar bezoekers zich kunnen verdiepen in audiovisuele bronnen, kunstvoorwerpen en een eindeloze voorraad boeken.
Lees meer
Vesting Bourtange
Groningen, Nederland

Vesting Bourtange

Dit kleine dorp aan de Duitse grens, vesting Bourtange, is een betoverende stervormige verdedigingsstructuur die in de 16e eeuw tijdens de Tachtigjarige Oorlog werd voltooid. Slenter door de geplaveide steegjes voor een reis door de tijd terwijl je langs leuke winkeltjes loopt, waaronder een kleine kaarsenwerkplaats, bars en restaurants. Er zijn regelmatig evenementen zoals markten en historische heropvoeringen en biedt bezoekers zowel een kijkje in het verleden als een levendige hedendaagse ervaring.
Lees meer
Piazza Tre Martiri
Rimini, Italië

Piazza Tre Martiri

Ooit een oud Romeins forum waar Julius Caesar op beroemde wijze pauzeerde na het oversteken van de Rubicon, is wat nu bekend staat als Piazza Tre Martiri meerdere keren van naam veranderd. Het ligt in het hart van Rimini en dient als het belangrijkste plein van de stad en een bruisend ontmoetingspunt voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Dit levendige plein herbergt een breed scala aan winkels, kantoren, koffiebars en banketbakkers. De iconische klokkentoren, die dateert uit 1547, heeft een zonne- en maankalender uit 1750.
Lees meer