Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Feria de Agosto
Málaga, Spanje

Feria de Agosto

Feria de Agosto of Feria de Málaga is een bruisend en uitbundig festival dat elk jaar in augustus plaatsvindt in de stad Málaga. Dit feest van een week belichaamt het rijke culturele erfgoed van de Andalusische regio en biedt levendige straatparades, flamenco-optredens en traditionele muziek. Kleurrijke casetas (tenten) staan langs de straten en bieden heerlijke lokale gerechten en drankjes. Gezinnen, lokale bewoners en toeristen komen samen om te genieten van de vrolijke sfeer en onvergetelijke herinneringen te creëren tegen de betoverende achtergrond van de historische bezienswaardigheden van Málaga.
Lees meer
Flamenco
Madrid, Spanje

Flamenco

Madrid is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn opmerkelijke Flamenco-optredens, waarvan je kunt genieten in talloze tavernes en barren verspreid over de stad. Flamenco is niet alleen een dans, maar ook een vorm van muziek die bij de dans hoort. Het is afkomstig uit Andalusië en staat bekend om zijn liedjes met gitaarbegeleiding, complexe technieken van voetstampen, handklappen en het gebruik van castagnetten. Voor een onvergetelijke flamencoshow ben je in de “Corral de la Moreria” aan het juiste adres.
Bookable
Lees meer