Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Middeleeuwse wijk
Genua, Italië

Middeleeuwse wijk

De middeleeuwse wijk van Genua, die toevallig één van de grootste in Europa is, wordt gekenmerkt door een netwerk van smalle caruggi (steegjes) die door het hart van de stad kronkelen en omhoog, omlaag en dwars gaan. De gebouwen langs deze steegjes kunnen wel zes verdiepingen hoog zijn, en in sommige gebieden zijn de steegjes zo smal dat ze nauwelijks een paar meter zijn. Ondanks hun kleine omvang verbergen deze steegjes een schat aan uitstekende restaurants, bars en winkels. Verdwalen in deze labyrintische wijk is bijna onvermijdelijk en het blijkt altijd een fascinerende ervaring te zijn.
Lees meer
Centrum voor hedendaagse kunst van Málaga (CAC)
Málaga, Spanje

Centrum voor hedendaagse kunst van Málaga (CAC)

Het centrum voor hedendaagse kunst van Málaga richt zich primair op het promoten en presenteren van beeldende kunst uit de 20e en 21e eeuw van internationale en opkomende Spaanse kunstenaars. De permanente collectie, bestaande uit meer dan 400 exposities, vertegenwoordigt een breed scala aan artistieke disciplines, waaronder het impressionisme uit de late 19e eeuw tot verschillende trends in de 20e-eeuwse kunst. Van schilderkunst en beeldhouwkunst tot fotografie en videocreaties, het CAC Málaga presenteert een interessante en expressieve mix van artistieke talen.
Lees meer
Basiliek van San Piero a Grado
Pisa, Italië

Basiliek van San Piero a Grado

Niet ver van het stadscentrum ligt deze basiliek, waarvan gezegd wordt dat deze is gebouwd op de plaats waar St. Peter landde op weg van de Egeïsche Zee naar Rome. Als je binnenloopt, kun je middeleeuwse schilderijen en prachtige fresco's bewonderen, zowel aan de linker- als de rechterkant van de kerk. Ze dateren van tussen 1200 en 1300. En rond de locatie, waar een klein dorp is ontstaan, kun je een wandeling maken en op zoek gaan naar enkele lokale restaurants.
Lees meer