Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Paleis Zisa
Palermo, Italië

Paleis Zisa

Castello della Zisa is een 12e-eeuws kasteel gebouwd voor koning Willem I van Sicilië. De naam is afgeleid van het Arabische woord “al-Aziz”, wat prachtig betekent. Het oorspronkelijke Normandische gebouw onderging in de loop der jaren enkele veranderingen, vooral met de versieringen die tijdens de barok zijn toegevoegd. De islamitische inspiratie voor de architectuur is duidelijk zichtbaar in de versieringen van de vestibule, waar Arabische gewelven en zuilen worden afgewisseld door barokke fresco's en marmeren decoraties. Tegenwoordig herbergt het kasteel een museum voor islamitische kunst.
Lees meer
Historisch Museum
Oslo, Noorwegen

Historisch Museum

In het Historisch Museum vinden bezoekers een uitgebreide collectie artefacten uit de Noorse geschiedenis, die teruggaat van de ijstijd tot het tijdperk van het christendom. Met een bijzondere nadruk op de Vikingperiode en de Middeleeuwen, biedt het een uitgebreide verkenning van deze belangrijke hoofdstukken. Op de bovenste verdiepingen kunnen bezoekers zich onderdompelen in een etnografisch museum dat wisselende tentoonstellingen toont en een kijkje biedt in diverse culturen en tradities.
Lees meer
Zwabisch kasteel van Brindisi
Brindisi, Italië

Zwabisch kasteel van Brindisi

Dit geweldige kasteel is het tweede van de vier kastelen in Brindisi. In de 13e eeuw gaf keizer Frederik II het bevel over de bouw van dit fort waarin de burgers in geval van gevaar hun toevlucht konden zoeken en zich beter konden verdedigen. Later, in het midden van de 15e eeuw, besloot Ferdinand I van Napels nieuwe stadsmuren toe te voegen om het kasteel te beschermen tegen dodelijke schietpartijen. Tegenwoordig vertegenwoordigt het één van de belangrijkste marinebases in Italië.
Lees meer
De oude drakenboom
Tenerife, Spanje

De oude drakenboom

De oude drakenboom van Icod de los Vinos is naar schatting meer dan 800 jaar oud. Het biedt een unieke kans om een ongelooflijk oud levend exemplaar van Dracaena Drago, dat bekend staat als de beschermer van de eilanden, te zien en aan te raken. Deze kolossale boom is 16 meter hoog en 20 meter breed. Ondanks een bedreiging vanwege het enorme toerisme dat het park aantrok, is het momenteel open voor bezoekers dankzij de inspanningen om de biodiversiteit van het park te behouden en te herstellen. Het is mogelijk om het park op eigen gelegenheid te bezoeken, of je kunt een rondleiding boeken. Als je besluit om Tenerife te bezoeken, mag je deze grote schat van de Canarische flora niet missen.
Lees meer
Coronado
San Diego, California

Coronado

Het eilandachtige schiereiland Coronado is al sinds het einde van de 19e eeuw een populaire vakantiebestemming. In die tijd (net als vandaag) was de belangrijkste attractie het Hotel De Coronado. Deze bezienswaardigheid, gebouwd in 1888, heeft talloze presidenten, prinsen en beroemdheden tot zijn gasten mogen rekenen, waaronder Marilyn Monroe en Frank Sinatra. Coronado of “The Crown City”, zoals het ook wel wordt genoemd, trekt toeristen van over de hele wereld aan dankzij de brede kustlijn van zandstranden met glinsterend zand, dankzij het mineraal Mica.
Bookable
Lees meer