Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer