Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Play Factore
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Play Factore

Play Factore is het toonaangevende entertainmentcentrum voor gezinnen in het Verenigd Koninkrijk. Met faciliteiten voor kinderen van 6 maanden tot 16 jaar is Play Factore de enige entertainmentarena voor het hele gezin in het VK waar ouders met kinderen kunnen spelen op apparatuur die van toepassing is op hun leeftijd. Dit betekent dat je ook met je kleine avonturiers plezier kunt beleven! De ultramoderne locatie van Play Factore herbergt het grootste speelframe in het VK, samen met tal van andere unieke attracties die ongeëvenaard zijn. Play Factore is gevestigd in Manchester naast het Trafford Centre en biedt een compleet dagje uit voor gezinnen die winkelen in de buurt en van plan zijn om de kinderen te vermaken.
Lees meer
Colección del Museo Ruso
Málaga, Spanje

Colección del Museo Ruso

Verscholen in deze culturele buitenpost ligt een unieke en opmerkelijke collectie kunst afkomstig van het Leningrad Staatsmuseum. Hier kunnen bezoekers zich verdiepen in de essentie van de culturele ziel van Rusland, van de grootsheid van paleisachtige kunst tot de creativiteit van postmoderne uitingen. Naast de permanente en wisselende tentoonstellingen wordt de ervaring verrijkt met lezingen, voordrachten en uitvoeringen van klassieke muziek en folklore, die een uitgebreid en meeslepend begrip bieden van verschillende facetten van Russische kunst.
Lees meer
Henschotermeer
Utrecht, Nederland

Henschotermeer

Recreatiegebied Henschotermeer ligt in het hart van de Utrechtse Heuvelrugbossen, op slechts 30 minuten met de auto of een uur fietsen van Utrecht. Kom hier voor rustige wandelingen in de herfst en winter, of om te zwemmen in de zomer. Het gebied biedt ook foodtrucks en een restaurant voor degenen die een hapje willen eten en relaxen aan het meer. Daarnaast is er een eiland dat door twee houten bruggen met het strand is verbonden. Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van Utrecht, dan is er geen betere plek om te vertoeven.
Lees meer